WTF journaal van maandag 30 november

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een (Nederlandse) drugsdealer gebruikt een neppe ambulance voor het vervoeren van drugs, moeder van drie kinderen weet twee dagen van te voren dat ze zwanger is van de vierde en een inbreker overlijdt op bizarre wijze.

Man gebruikt een neppe ambulance voor het vervoeren van drugs
Een drugssmokkelaar uit Nederland probeerde bijna 54 miljoen euro aan drugs in Engeland te smokkelen door middel van een (neppe) ambulance. Meneer Bijlsma deed zich voor als een ambulancebroeder die een patiënt van Nederland naar Londen moest vervoeren. Terwijl in werkelijkheid in speciaal gemaakte compressen 193 kilo aan cocaïne en 74 kilo aan heroïne zat. Heel slim bedacht, maar pech bij de politie.

Moeder van drie kinderen is zonder dat ze het weet zwanger
Emma Bromfield (36) is bevallen van een gezond jongentje terwijl ze tot net voor haar bevalling niet wist dat ze zwanger was. Wtf?! Het bizarre aan het verhaal maakt nog wel dat ze al drie kinderen had en dus dondersgoed wist hoe een zwangerschap voelt. Zou je denken... De moeder deed dinsdagochtend een testje toen ze haar menustratie had gemist, toen het bleek dat ze zwanger was ging ze donderdag naar het ziekenhuis. Daar werd haar eerst door de dokter verteld dat ze maar 9 weken zwanger was. Maar toen zei de vroedvrouw later dat ze al 35 (!) weken zwanger was en 40 minuten later had ze haar kersverse zoontje in haar handen. Bizar!

Inbreker overlijdt op bizarre wijze...
Een man in California vond het wel een goed plan om even in te breken via de schoorsteenpijp. Jammergenoeg had de inbreker niet door dat de eigenaar van het huis thuis was. Dit was op zich niet het grootste probleem; het begon pas toen de man des huizes de open haard aan deed en de man (per ongelukt) levend verbrandde. Volgens de poltie was de "zwarte piet" vast blijven zitten in de schacht. Dag zwarte pietje...

Beeld: Thinkstock

Bron bron bron bron bron