OMG deze dude boeit zijn vriendin aan bed en verliest de sleutel

Vrije tijd door Mariëlle

Wat Christian Grey en Dakota allemaal uitspoken in Fifty Shades of Grey kan menigeen een tikkie te ver gaan. Maar ook als je de spanning in de slaapkamer bescheiden opbouwt kun je de mist in gaan. Op Reddit doet een vent zijn verhaal over zijn handboeien-avontuur, dat eindigde in een heel ander avontuur dan hij in den beginnen voor ogen had.

Het begon allemaal met de verhuizing van zijn vriendin waarmee hij hielp. Ze vonden een paar handboeien die zij ooit cadeau had gekregen (je kent het wel, slechte kerstcadeaus of iemand die echt geen idee heeft wat hij je anders zou moeten geven voor je verjaardag). Het was een regenachtige dag en 's middags deden ze wat je doet op een regenachtige dag: elkaar betasten. Vriendin op bed, kleren uit en vriendlief vond het een goed idee om de handboeien in gebruik te nemen. Hij bond haar vast aan de stang van het bed boven haar hoofd terwijl hij even lekker bezig ging.

Toen ze klaar waren werd het toch een keertje tijd om zijn vriendin van de handboeien te ontdoen. En laat dat nou nèt het probleem zijn geweest. Het waren geen speelgoedhandboeien en er zat geen knop op om ze snel open te maken. Neen, voor deze handboeien was echt een sleutel nodig. De handboeien waren om gedaan zonder dat ze wisten waar de sleutels waren. De sleutel was nergens te bekennen. Hij zocht op YouTube op hoe je handboeien zou kunnen openen met een haarspeldje, probeerde de handboeien op allerlei andere manieren open te breken, maar niks lukte.

Inmiddels drie uur later lag zijn vriendin nog steeds geboeid in haar nakie op bed met haar handen boven haar hoofd, niet de meest ontspannen houding in een niet al te ontspannen situatie. Nadat hij zijn vriendin met een veiligheidsbril beschermde, een doek over haar handen had gelegd en haar had beloofd dat ze veilig zou zijn kon hij haar EINDELIJK met een slijptol bevrijden. Want die had hij dan wel weer...

Bron, bron, bron