Hij is er weer: de Healthbox

Lichaam door Nicole

Hij is er weer en kwam precies op het goede moment: de Healthbox. Aangezien het weer momenteel om te huilen is en we daardoor aan huis gekluisterd zitten, grijpen we natuurlijk graag naar lekkere snacks om de somberheid weg te eten. Niet goed natuurlijk. Maar daar gaan we verandering in brengen, want de Healthbox van deze week is natuurlijk weer super healthy!

De Healthbox van deze maand zit weer propje vol met: Body & fit- Superfood pannenkoekenmix, Sulfree druppels, Zechsal pure magnesium deodorant, Greenday pineapple chips, Ridiculously good coconut bonbons, Justnuts cashew, cranberry & cacoa nib bar, Orthica multi energie en Orthica fish epa original.

Greenday - Pineapple chips - € 2,50
Deze knapperige ananas chips is suikervrij, zoutloos, vrij van conserveringsmiddelen, vrij van kleurstoffen en is ook nog eens glutenvrij. Deze healthy chips is rijk aan vezels, een bron van vitaminen en natuurlijk super lekker!

Sulfree – Met 1 druppel de sulfiet uit je wijn - €8,95
In wijn zit het toegevoegde conserveringsmiddel sulfiet, wat voor veel mensen voor vervelende bijwerkingen kan zorgen. Met maar 1 druppel Sulfree ben je verlost van de sulfiet en smaakt je wijntje nog net zo lekker als daarvoor.

Zechsal - Pure magnesium deodorant - €13,50
Deze deodorant bevat natuurlijk werkzame stoffen, is vrij van parfum en bevat een hoog magnesiumgehalte. Wist je dat de beste manier om magnesiumtekort tegen te gaan is door het toe te dienen via de huid?! Deze deodorant is dus ook goed voor ons lichaam.

Ridiculously good – Creamy coconut bonbons - €2,49
Door de rauwe chocola uit Ecuador en een vulling van de meest pure en suikervrije ingrediënten is deze chocola niet alleen healthy maar ook super lekker! Daarnaast is de chocola ook nog eens biologisch en fair trade.

Justnuts - Cashew, cranberry & cacoa nib bar - €1,25
Deze energiebar is perfect als je even wat extra energie nodig hebt. De bar bevat goede vitamines, vetten en mineralen. Zonder onzin dus.

Body & fit- Superfood pannenkoekenmix - € 2,25
Bak lekkere en gezonde pannenkoeken met deze Superfood pannenkoekenmix. Het is gemaakt van speltmeel, havermeel boekweitmeel en amandelmeel. 100% puur Superfood, 0 toevoegingen

Orthica - Multi energie - € 15,50
Goede voeding, beweging en ontspanning zorgen er allemaal voor dat je gezond blijft, maar soms kan ons lichaam wat extra vitamine gebruiken. Met deze natuurlijke multivitaminen zal je de winter wel doorkomen.

Orthica - Fish epa original - € 14,25
Omega- 3 vetzuren zijn heel belangrijk voor ons lichaam. Orhtica fish epa original bevat omega 3 wat een belangrijke rol speelt in de vetstofwisseling en zorgt voor een betere weerstand en geheugenfunctie.

Wil jij je eigen Healthbox met een winkelwaarde van rond de €50 iedere maand op de deurmat voor maar €24.95 ? Kijk snel op de site!

P.S. Je zit nergens aan vast en kan het per maand weer opzeggen!