WTF journaal van dinsdag 1 december

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: Door het kraken van je vingers ontstaat er een explosie in je hand, een treinstation die naar Kanye West wordt vernoemd en man die uit een luchtballon springt zonder parachute.


Door het kraken van je vingers ontstaat er een explosie in je hand
Knakken van je vingers, sommigen kunnen er niet mee stoppen en anderen kunnen het niet aanhoren. Maar wat zorgt er nou eigenlijk voor dat je dat verschrikkelijke geluid hoort als je je vingers kraakt? Twee radiologen gingen op onderzoek uit en kwamen tot een onverwachte bevinding. Op een echo was namelijk te zien dat er binnen in je hand een soort kleine ontploffing plaatsvindt als je knokkels knakt(wtf?). Dit komt doordat de druk wordt opgevoerd zodra je je knokkels kraakt. Er ontstaat een luchtbel en zodra de luchtbel knapt hoor je dat geluid.

Leer het maar gauw af want een ontploffing in je had klinkt niet bepaald gezond.


Een treinstation die naar Kanye West wordt vernoemd?

Een Engelse man is een petitie begonnen om het treinstation genaamd Canterbury West Station naar zijn grote held Mr. Yeezus himself: Kanye West te vernoemen.

De man vindt de rapper, modekoning en man van Kim. K the greatest human being of our time en wil hem eer bewijzen door het treinstation ‘Kanye West Station’ te noemen. Hoewel de petitie maar door 850 mensen is getekend gaat de man toch door onder het mom ‘yes we Kanye’. Dat Kanye een held is, daar kunnen we niet omheen, maar om het station nou naar Kanye te nou vernoemen…


Man springt uit luchtballon zonder parachute
Parachutespringen is al levensgevaarlijk van zichzelf, maar deze man doet het zonder parachute (WAT!!!). Dit kun je wel één van de gevaarlijkste stunts ooit noemen. Stuntman Antti Pendikainen springt uit een luchtballon die zo vliegt dat je de grond niet eens kunt zien. Het is de bedoeling dat twee andere parachutespringers met hem mee springen en hem voor hij beneden is vastpakken zodat hij niet te pletter stort. Voor hij springt trekt hij nog even zijn shirt uit voor de show en springt zelfverzekerd naar beneden. Het enge is alleen dat het de twee mannen steeds niet lukt om hem vast te pakken. Uiteindelijk lukt het en komt de man veilig met beide benen op de grond terecht. Check de video.

Bron, bron, bron, bron