Weet je nog hoe leuk het was (is!) om een berichtje per post te ontvangen?

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Wist je dat de gemiddelde Nederlander 65 Whatsappjes per dag ontvangt? Maak daar in het geval van hoofdredacteur Leonie maar een stuk of 400 van, #lekkerdigitaal. "Des te specialer vind ik het als ik eens echte post krijg. Oké, oké; op de redactie worden we overladen met pakketjes met mooie producten en ook thuis als foodblogger mag ik niet klagen, maar eigenlijk krijg ik nooit echt een kaartje toegestuurd. En wie nog wel tegenwoordig?"

"Ik ben er één in de categorie die heel blij wordt van zo'n fysiek berichtje op de deurmat. Ieder jaar rond kerst neem ik me dan ook voor om eens een lief kaartje naar vriendinnen en familie te sturen. En je raadt het al: nooit komt het ervan."


"Ik was dan ook verrast toen ik op de redactie twee kaartjes binnenkreeg! Of nou ja, 'kaartjes'… Check de foto hieronder! Van mijn ouders en mijn oma ontving ik een lieve boodschap op een hartje die ik in de kerstboom kan hangen dit jaar. Mijn dag was goed!??"


Wil jij ook iemands dag een beetje leuker maken? Eens zo’n aardig bericht niet per app sturen maar op een echt speciale manier? Je kunt heel makkelijk via www.telfortberichtvanhetjaar.nl een leuk bericht sturen naar iemand die je dierbaar is. Schrijf iets liefs en laat het per post bij iemand bezorgen. Telfort regelt alles gratis voor je; je hebt er zelf geen omkijken naar. We sturen aan elkaar duizenden berichten per jaar en nu kan je een bijzondere vereeuwigen!

Ik vind het tof dat juist een digitaal bedrijf als Telfort met zo’n actie komt en hoop dat we massaal berichten van het jaar gaan versturen naar elkaar. Denk je even in: hoe leuk vind jij het om een echt kaartje te krijgen, als verrassing? Kleine moeite, veel plezier!

Check voor meer informatie deze website.

- dit is een advertorial -