Kerstwinactie #7: 2 x 2 kaarten voor theatervoorstelling Anne inclusief diner

Wonen door Mariëlle

Als er op dit moment één voorstelling is waar we goede reacties over horen dan is het de theatervoorstelling Anne wel. De theatervoorstelling werd deels gemaakt door de makers van Soldaat van Oranje, dus dat belooft wat!

Anne gaat over het leven van Anne Frank, gebaseerd op haar originele dagboek (die de meesten wel minimaal één keer gelezen zullen hebben). Wij mogen kaarten weggeven voor dit goed aangeprezen theaterstuk: 2 x 2 kaarten voor de theatervoorstelling inclusief een twee-gangen diner! Een geheel verzorgde avond uit dus.

Anne is nog maar t/m januari 2016 te zien in Theater Amsterdam in Amsterdam West. De voorstelling die je gaat bezoeken is naar keuze op een doordeweekse dag in januari. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, wordt altijd gezegd, en daarom laten we het 'zeggen' over aan de volgende beelden.

Doe mee door het onderstaande winactie-formulier in te vullen, like ons op Facebook en reageer in het bijpassende Facebookbericht waarom we jou zouden moeten laten winnen.

Let op: het winactie-formulier is alleen zichtbaar in de desktopversie (ook te openen op je telefoon, wanneer je helemaal naar beneden scrollt).

Meer informatie vind je op theateramsterdam.nl.

Inmiddels zijn de winnaressen gekozen en heeft deelname aan deze winactie geen zin meer. Maar blijf Vrouwen.nl vooral in de gaten houden voor alle andere winacties en alle leuke snacks die we dagelijks publiceren.

Beeld: Roy Beusker