Kerstwinactie #17: 5x de bruiningsspray van Marc Inbane

Gezicht door Vrouwen redactie

Alleen maar leuke winacties deze weken voor Kerstmis. En bam, we zijn alweer de laatste winactie van deze campagne aangekomen. En dat is: de allerbeste, allerfijnste, meest natuurlijke bruiningsspray die wij ooit hebben gebruikt: Marc Inbane. En die mogen wij weggeven, woehoew! Je hebt geen zon meer nodig om het zonnestraaltje te zijn.

Een lekker kleurtje is altijd fijn, maar zonnebanken zijn niet meer helemaal van deze tijd. Bruiningssprays wel, mits ze goed werken. En deze is goed en staat standaard bij redacteur Mariëlle binnen handbereik. "Hij is binnen 5minuten trek-je-kleren-maar-aan-ready, en oogt natuurlijk, meurt niet, vlekt niet (of je moet wel heeel ongeduldig en onhandig zijn). "Ik krijg reteveel complimenten naar m'n hoofd geslingerd (hallo zelfvertrouwen!) en iedereen denkt dat ik net terug ben uit één of ander zonnig oord. Heerlijk toch?! Dat brengt toch weer een beetje zomer in de winter.


Dit was zonder (nou ja, niet helemaal zonder, want Mariëlle is nooit helemaal zonder) Marc Inbane spray. Just how she woke up, maar niet echt.


En dit is met Marc Inbane op kantoor. Het heeft eventjes (geef het een kwartiertje) de tijd nodig tot het echt goed zichtbaar is.

Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande winformulier in te vullen. Succes!