Wow: je kunt op Valentijnsdag dineren in Zweinstein

Vrije tijd door Nicole

Romantisch dineren met kaarslicht op de set waar 8 Harry Potter films zijn opgenomen? DAT KAN! Op 13 en 14 februari wordt deze romantische droom namelijk werkelijkheid en opent Zweinstein haar deuren om jou een onvergetelijk magische Valentijnsavond te geven. Wie wil dit nou niet?!


Bij aankomst op Zweinstein word je ontvangen met een heerlijke ‘Love Potion’ cocktail. Vervolgens mogen jij en je geliefde aanschuiven aan een tafel in de grote zaal van Zweinstein en kunnen jullie genieten van een heerlijk driegangendiner. Nadat jij en je partner uitgegeten zijn, mogen jullie op avontuur in het kasteel. Ga jij voor een kijkje in het kantoor van Perkamentus of struin je toch liever een paar uur door de Wegisweg? Als je nog niet vol zit van het driegangendiner, dan kun je hier genieten van een lekkere kop soep, een boterbiertje of voor een zak Smekkies in alle smaken. En als klap op de vuurpijl krijgen jij en je geliefde voor de klok twaalf uur slaat een echte toverstok.


Dit is toch de meest romantische en leukste Valentijnsavond die je je kan bedenken? Dus geef je parner een paar goede hints en wie weet vier jij Valentijn dit jaar wel op de meest magische plek ooit!

Dit avondje is alleen niet goedkoop. Het kost 360 euro per persoon. Maar kom op dit is toch SUPER gaaf! Heb jij je partner weten te overtuigen? Koop dan tickets via deze link.


Nou zijn wij wel benieuwd. Hoe zou jij naar Zweinstein gaan? Per vliegende auto of toch via perron 9 ¾?

Bron, bron, bron, bron