Pas op: deze lippenbalsem moet je niet meer gebruiken

Gezicht door Renée

De lippenbalsem liefhebbers in deze wereld zijn flink geschokt. Wat blijkt? Er is een merk dat lippenbalsem verkoopt waar je super erge uitslag van krijgt. En als we uitslag zeggen, dan bedoelen we uitslag. Denk aan droge plekken, blaren en bloed. Echt, WTF. De lippenbalsems herken je misschien aan de vrolijke kleurtjes en hun leuke verpakking... We hebben het over EOS.

Je hebt de EOS lippenbalsems vast weleens voorbij zien komen. Ze komen in een soort rond ei of balvorm en door de vrolijk gekleurde verpakking ziet het er erg aantrekkelijk uit om te kopen. Bekende mensen gebruiken de lippenbalsem zelfs! Maar wat blijkt? Niet iedereen is zo tevreden met de EOS lippenbalsem... Sterker nog, sommige mensen kregen er zo'n erge uitslag van dat het merk nu is aangeklaagd. Droge plekken, roodheid, blaren en uitslag is namelijk precies wat de klachten zijn. Dat is natuurlijk niet waar je een lippenbalsem voor gebruikt. De EOS lippenbalsem uitslag was zo erg dat het hele gebied rondom de mond er erg aan toe is.

KLIK HIER om de beelden te bekijken.


Sommige mensen hebben zelfs last van een gebarsten huid en bloed (!). Degene die de zaak tegen EOS aanspant had maar liefst 10 dagen last van deze 'bijwerkingen'. EOS zelf denkt dat er niet veel gaat gebeuren, want zij zijn er heilig van overtuigd dat ze hoge kwaliteit ingrediënten gebruiken die veilig zijn. Dit verhaal krijgt vast nog een staartje...

Bron