De badkamers van je dromen

Wonen door Vrouwen redactie

Als je de financiële middelen en de juiste klusjesman ervoor hebt is het helemaal niet zo moeilijk om ervoor te zorgen dat jij de badkamer van je dromen krijgt. Maar ook met kleine aanpassingen kun je badkamers al totaal omtoveren. Het allerbelangrijkste is dat je een goed voorbeeld hebt om de kunst bij af te kijken. Daarom bieden we je vandaag, met een beetje hulp van Maxaro, inspiratie om je badkamer op te pimpen!


'Planten' is HET woord dat je moet onthouden voor alles dat design-gerelateerd is. Voeg er een plant aan toe en alles zal opvrolijken. Zet een plant in je badkamer en het ziet er meteen een stuk frisser uit. Een kleine handeling, met zoveel meerwaarde.


Deze badkamer is een kwestie van een mooi, ovaalvormig, mat bad en het gebruik van veel hout. Prachtig!


Om zulke mooie natuurbeelden te kunnen ervaren... check de douchecabines bij Maxaro.


Mooie beautyproducten doen het al-tijd goed in de badkamer. De investering is het waard en zo'n flesje kan nog jáááren staan.


Wat een romantiek in deze badkamer! Gooi een goed gekleurde lik verf op de muur, leg een houten vloer. Voeg kaarsenkandelaars toe, een klein plantje en natuurlijk het pronkstuk van de badkamer: een vrijstaande badkuip op zilveren pootjes of een badkuip die helemaal van zilver is.
Tip: Tegenwoordig heb je heel mooi zeil met houtprint dat er super realistisch uitziet. Dat blijft langer mooi in de badkamer.


Een kleine handeling met veel invloed op de visuele ervaring: zet een krukje in de badkamer met daarom wat details zoals een plant, een stapeltje handdoekjes of wat beautyproducten.


Bij deze badkamer zie je een contrast van romantiek en strak design. Een houten vloer (echt, neem zeil), een houten tafel en de hele muur ziet er strak uit. Alle badspullen hebben een vintage-look. De badkuip is een klassiek model met leeuwenpootjes.


Hang in plaats van een spiegel (wie wordt er nou écht vrolijk van z'n eigen naakte spiegelbeeld in vol ornaat?) een gigantisch schilderij of poster in je badkamer. Mocht je het bad ook tof vinden (begrijpelijk), bij Sanitairtotaal.nl hebben ze heel veel van dit soort vrijstaande baden in verschillende prijsklasses.


Deze badkamer is misschien wel het gemakkelijkste te organiseren als je een totaal nieuwe badkamer wilt. Ongeveer elke soort vloer zal matchen, zo lang de vloer een rustige uitstraling heeft. De muren hebben een marmerprint waar een ovaalvormig bad met een strak design tegenaan staat. De finishing touch is een leuk maar simpel krukje met wat details als een kaarsje en een zeeppomp die niet zou misstaan in een ouderwetse apotheek.


Zet een sfeervol bankje in de badkamer. Gezellig als je kinderen hebt die je lekker de oren van de kop kunnen kletsen vanaf dat bankje. Maar ook heel handig als je een fles champie in bad wilt ontkurken, dan kun je alles op het bankje klaarzetten. Zo'n bankje staat natuurlijk ook heel gezellig.


Een hete man, daar krijg je ook een mooie badkamer van.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron