Carnavalsinspiratie waar je echt iets aan hebt en win!

Mode & trends door Vrouwen redactie

Carnaval valt dit jaar extra vroeg waardoor het feest veel eerder losbarst dan anders. Outfitstress! Wat trek je aan? Het plan: het moet uniek zijn en je wilt elke dag iets anders dragen. Dan mag je wel even een potje inspiratie opdoen. Nou ja, die inspiratie hebben wij gewoon voor je. Kant en klaar in hapklare brokken. Je hoeft het alleen nog maar te bestellen. En met een beetje geluk is het gratis, want we mogen 2 waardebonnen ter waarde van €50,00 per stuk weggeven van Feestwinkelxl.nl!

Voor de echte doorgewinterde carnavallers gaan we helemaal los in de inspiratie. We hebben inspiratie voor stelletjes, omdat het soms best lastig is om als stel goed op elkaar in te spelen en we hebben ook aan degenen gedacht die het allemaal graag wat subtieler willen houden. We laten zien dat je ook carnaval kunt vieren met slechts wat kleine details.

Voor de doorgewinterde carnavaller:


De condoom is een typisch gevalletje 'doorgewinterde carnavaller'.


HOE vaak heb je hier vroeger wel niet van gedroomd. En nu is het tijd om je dromen uit te laten komen! Trek die Assepoesterjurk aan!


En zwom jij als kind (en nu nog steeds weleens als je zeker weet dat er niemand kijkt) met je benen bij elkaar alsof je Ariël was? Tijd om aan wal te kruipen en Ariël te zijn!


Deze was met Halloween heel populair in Hollywood.


Als je na als die sexy outfits helemaal klaar bent met de aandacht, trek je gewoon je opblaasbare kokspak aan, waarin je vormen totaal uit het zicht worden onttrokken. Ook wel lekker om je katerbuitje de vrijheid te geven.

Voor de stelletjes:

De stewardess en de piloot.


De sexy zuster en de woestaantrekkelijke dokter.



The Adamsfamily met Gomez Alonzo Addams en Morticia A. Addams.



Het piratenduo met op links Jack Sparrow en op rechts zijn charmante piratenvrouw.

Kleine details
Niet iedereen wil meteen full pull gaan. Je kunt jezelf ook met een paar kleine details een hele outfit aanmeten. En als je er klaar mee bent doe je ze weer net zo gemakkelijk af. Het zit 'm uiteindelijk toch in de kleine dingen die het doen.


Deze unicorn wil je zijn! In ieder geval één van de dagen!


'Wie zit er toch achter dat masker?' Dat effect krijg je met zo'n Venetiaans masker dat helemaal niet misstaat op een gemaskerd bal en helemaal niet veel voet in aarde heeft.


Met dit masker ben je in één keer klaar. Kop en en je bent een paard. Tadaam!


In principe heb je alleen de fruithoed nodig en mensen snappen al precies wat de bedoeling is. Maar je kunt er natuurlijk altijd een zwierige rok bij dragen om de outfit completer te maken.


Oh BOY! Ja, trek dit aan lekkere man! Please! PLEASE?!

Kijk hier voor meer inspiratie waar je écht iets aan hebt.