Win je zelf ontworpen Opel ADAM

Wonen door Mariëlle

Wauw, Opel heeft nu wel een heel gave campagne: je kunt een Opel ADAM winnen die je zelf hebt ontworpen. Maar dat is nog niet alles! Het winnende ontwerp wordt ook daadwerkelijk in productie genomen. Op www.adamyourself.com/nl-nl kun je nu jouw ultieme ADAM samenstellen. Het is heel leuk om te doen: je eigen auto samenstellen, dromen dat je ‘m wint en fantaseren hoe je jouw nieuwe pareltje aan je omgeving laat zien. Wauw!



Zodra je de ADAM hebt samengesteld kunnen je vrienden op jouw ontwerp stemmen. Zorg dat meer mensen dan alleen jouw vrienden op jouw ontwerp stemmen. Betrek ook je collega's, alle familieleden van collega's, de broer van de tandarts, de tante van een vriendin van het meisje waarbij je altijd in de trein zit erbij. Laat je door iedereen helpen, want uit de top 10 inzendingen met de meeste stemmen wordt het winnende ontwerp gekozen. Als dat winnende ontwerp van jou is, win je dus je eigen gestylde ADAM als Limited Edition. Daarnaast speel je ook nog de hoofdrol in de nieuwste reclamecampagne van Opel!

Leonie en Mariëlle hebben alvast het goede voorbeeld gegeven (allemaal stemmen dus!):


Dit is de auto van Mariëlle.


En dit is de auto van Leonie.

Ja we zijn er zelf heel trots op, en dat mag best wel gezegd worden. We zijn er dan ook van overtuigd dat in ieder geval één van ons straks in bovenstaande waggie’s wegscheurt. Durf jij de concurrentie aan?