Wat als... je ongelimiteerd geld hebt

Vrije tijd door Renée

Goh, klinkt het niet fantastisch: ongelimiteerd geld? Een geldboom in je achtertuin. Nooit meer zorgen hoeven maken of je je boodschappen kunt betalen als je wil afrekenen bij de supermarkt. Natuurlijk is geld niet het enige wat gelukkig maakt in het leven - absoluut niet - maar voldoende geld hebben om van te leven is wél fijn. Maar wat als we dus altijd genoeg geld hadden? Geld in overvloed? Hoe zou het leven er dan uitzien?


We kunnen dan uiteten gaan voor het leven. Iedere dag bij chique tenten eten, hoe luxe zou dat zijn?

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of je financieel gezien het einde van de maand haalt. Worden de vaste lasten afgeschreven? Boeien!

Onbeperkt reizen. Van reizen je leven maken, ja... Dat lukt wel als je ongelimiteerd geld hebt.

Werken? Dat hoeft niet meer. Stiekem zou dat best jammer zijn, want als je een leuke baan hebt maakt het niet heel veel uit om 's ochtends op tijd op te staan.

Nooit meer zelf het huis schoonmaken. Stel, je bent de enige met al dat geld... Dan kunnen we wel iemand inhuren die ons bed verschoont en de verschrikkelijke huishoudelijke taken zoals vuilniszakken buitenzetten en de kattenbak verschonen op zich neemt? HEERLIJK.


Met ongelimiteerd geld kunnen we eindelijk een betere auto kopen. Of meteen een nieuwe computer als de vorige afhaakt. Nu denk je wel langer na voordat je zo'n aankoop doet.

Zoveel geld geeft natuurlijk ook de mogelijkheden om anderen te helpen. Goede doelen zullen dan blij zijn met alle gulle donaties!

Over goede doelen gesproken... We kunnen er dan met z'n allen voor zorgen dat niemand in armoede leeft en iedereen een fatsoenlijk dak boven zijn hoofd heeft.

Stel je eens voor: je kunt altijd je favoriete mascara van €30 halen zonder je schuldig te voelen. Of yolo, gewoon maar eens een crème van €150 pakken. Kan allemaal.

Je kunt gewoon een Dagobert Duck moment beleven. Zwemmen in het geld, het staat nog op onze bucketlist.


Een privé vliegtuig was nog nooit zo dichtbij...

We kunnen allemaal gekke, coole dingen bedenken. Vliegend onszelf vervoeren zonder in een vliegtuig te stappen. We kunnen de nieuwe Einstein worden of Steve Jobs en dingen ontwerpen.

Shoppen tot je erbij neervalt. No regrets.

In ieder land een huis kopen. En dan tijdens vakanties toch in een hotel slapen.

Een masseur aannemen. Waarom niet?


Met ongelimiteerd geld kun je je eigen land maken. Een soort volwassen pretpark, met strand, zwembad... De hele shebang.

Dan kun je ein-de-lijk iedere dag je haar en make-up laten doen, net als Anna Wintour.

Je hele huis vol verse bloemen zetten à la Great Gatsby. Zou dat niet fantastisch zijn?

Je hoeft nooit meer onderbroeken vaker te dragen. Je hebt zoveel geld dat je iedere dag een nieuw paar kunt dragen, net als Justin Bieber.

Bron, bron, bron, bron