WTF journaal van maandag 1 februari

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een man die al twee keer in zijn leven dood is geweest en het nog steeds kan navertellen, het is wetenschappelijk bewezen dat honden aan je gezicht kunnen aflezen hoe jij je voelt en in Ohio is seks met dieren illegaal -no shit!


Zo is het om dood te zijn
De meeste mensen kunnen het niet navertellen als ze zijn overleden. Maar deze man kan het zelfs nog navertellen nadat hij twee keer is overleden. Bij zijn eerste dood stierf hij twee minuten na een motorongeluk en hij overleed een keertje twee minuten na een overdosis pijnstillers. Hij herinnert het als een zwarte leegte. Geen gedachten, geen bewustzijn, niks. Hij omschrijft het als een kort dutje zonder dromen. Hij weet alleen dat hij dood was omdat de artsen het zeiden.


Jouw hond kan zien hoe je je voelt
Hebben honden een zesde zintuig? Nou ja, zo iets. Ze kunnen het haarfijn aanvoelen als je je niet oké voelt en reageren hier perfect op. Ze hebben een gigantisch empathisch vermogen. Wetenschappers hebben ontdekt dat honden naar de gezicht kijken om te kunnen zien hoe jij je voelt. Ze kijken vooral naar de ogen om het te kunnen inschatten. Het is dus echt waar dat honden aanvoelen hoe jij je voelt.


In Ohio is seks met dieren illegaal
Ohio heeft groot nieuws: seks met dieren is legaal. Whut? In Ohio is seks met dieren nu pas illegaal, want dat was het namelijk nog niet. Waar de bevolking meestal wordt ontmoedigd om seks te hebben met dieren (afgezien van dat het te ziek voor woorden is) kunnen mensen in Ohio daar nu pas officieel voor gestraft worden. Lekker dan.

Bron, bron, bron, bron, bron