WTF journaal van maandag 8 februari

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een jarige vrouw ziet agent in functie aan voor stripper, het gevaarlijkste standje is door onderzoekers ontdekt en als je naar beneden scrolt ontmoet je de jongste backpacker van de wereld!


Vrouw ziet agent aan voor stripper
Een vrouw uit Wiltshire vierde haar 50e verjaardag toen de politie langs wipte. De jarige jet dacht dat er een stripper was ingehuurd die te vroeg was voor haar feestje. De 20-jarige politieagent in functie wist niet hoe snel hij zich uit de voeten moest maken.


Het gevaarlijkste seksstandje
Onderzoekers (ja, bjkbaar is het onderzocht) hebben aangetoond dat het standje waarbij de man ligt en de vrouw bovenop zit is gevaarlijkst is voor de jongeheer. Zijn kleine Willy zou dan het snelste kunnen breken. Met dit standje heeft de vrouw het geslachtsdeel onder controle en leunt er met ongeveer haar hele gewicht op. Dat maakt het voor de man zo lekker, maar dat maakt het ook zo lijp.


De jongste backpacker
Toen ze nog maar tien weken oud was maakte Esmé al haar eerste reis. In de eerste weken van haar leven reisde ze al met haar ouders naar Ierland, Singapore, Australië, Maleisië, Indonesië, Nieuw Zeeland, Vietnam, Taiwan en Hongkong. Jeetjemina, de meeste mensen van 26 jaar ouder hebben nog niet eens zoveel exotische plekken bezocht in hun leven.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron