6 Goede redenen waarom nerds goed zijn in bed

Intiem door Mariëlle

Hij bleef altijd als laatste over als er teams gekozen moesten worden met gym en hij heeft nooit colonne met vrouwen achter zich aan gehad. Ook geen mannen, want in de pauze zat hij altijd in zijn uppie te lezen, spelletjes te spelen op zijn gameboy of van zijn rekenmachine een of andere geniale spiekmachine te maken, wat hij overigens niet nodig had, want hij is een nerd. Zo'n typische nerd. De atletische bouw zit hem niet in de genen, acne wel daarentegen. Nee hij was niet het mooiste jongetje van de klas en nog steeds is hij niet de meest handsome guy. En toch zou je je best een aan een proefritje kunnen wagen op dit exemplaar, want er zijn een paar legitieme redenen waarom nerds, tegen alle verwachtingen in, goed zijn in bed.

1. Zijn woordenschat zal je verrassen. En jij maar denken dat Game Of Trones een braaf nerden-boek is, maar het staat vol met dirty talk-inspiratie.

2. Nerds zijn leergierig... duh, het zijn nerds! Maar dat heeft ook zijn voordelen. Deze snelle leerling heeft jouw lichaam in mum van tijd uit zijn hoofd geleerd en weet precies wat jij lekker vindt.

3. Wat denk je dat dat dag in dag uit gamen voor zijn vingers betekent? Die vingers bewegen als een razende. Hij heeft zo totaal onder controle. Vingervlugheid, dát is wat een man nodig heeft om te kunnen presteren in bed.

4. Dat gamen van hem slaat ook over naar het echte leven. De fantasiewereld besmet de dagelijkse realiteit. In het weekend gaat hij naar Larp feesten om al zijn fantasie en creativiteit de vrije loop te laten. Kortom: deze man is niet vies van een verkleedpartijtje (lees: roll playing).

5. Nerds zijn vaak niet veel gewend in de liefde, ze hebben vaak weinig ervaring met het andere geslacht en daarbij ook weinig ervaring tussen de lakens. Dit is hij niet gewend, maar hij wil ook zeker niet falen. Hij zal extra zijn best doen, extra lief zijn en je behandelen als een Koningin.

6. Zijn totale focus ligt op jou. Nerds zijn vaak een beetje autistisch en autistische mensen staan erom bekend dat ze een grote focus hebben. Als jij die focus bent (dikke kans als jullie in bed liggen) dan heb je mazzel. Alle aandacht is voor jou. Geniet ervan.

Bron, bron, bron