WTF journaal van dinsdag 9 februari

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een heel erg awesome reuzenkonijn zoekt een nieuw baasje, een werkgever geeft sekspoppen in plaats van bonus aan zijn personeel en een vrouw wordt gearresteerd vanwege het redden van een verwaarloosde hond.

Reuzenkonijn zoekt een nieuw baasje
Een dierenasiel in Schotland heeft een konijn van zeven maanden genaamd Atlas onder zijn hoede genomen. Zijn baasjes konden het niet meer aan om voor hem te zorgen, omdat hij nu al zo groot is als een kleine hond en nog lang niet volgroeid is. Volgens de dierenarts kan hij wel 1,20 meter worden en 20 kilo gaan wegen. Ben jij gek op konijnen en heb je genoeg ruimte om hem lekker te laten rondhupsen? Adopteer Atlas!

De vreemste bonus ooit
Een technisch bedrijf genaamd Lianlian gaf dit jaar wel een hele rare bonus aan zijn werknemers. Geen kartonnen doos vol houdbaar etenswaar of een waardebon, maar een opblaaspop. Zo eentje waar je dus ‘seks’ mee kunt hebben. Volgens de baas zouden de poppen zelfs geluk brengen. Ook nodigde hij de werknemers uit bij hem thuis voor Chinees Nieuwjaar. Ze moesten daar voordoen hoe ze de pop zouden gebruiken voordat ze er eentje mee naar huis mochten nemen. Dit klinkt best wel shocking, maar de mensen binnen het bedrijf waren totaal niet verbaasd. Vorig jaar kregen ze namelijk een Japanse pornoster aangeboden. Gekke Chinezen.

Vrouw redt hond en wordt gearresteerd
Een vrouw uit Amerika is gearresteerd omdat ze een verwaarloosde hond redde. Ze vond het zwaar ondervoede beestje op straat en kon het niet over haar hart verkrijgen hem zo achter te laten. Ze nam hem mee naar de dierenarts en betaalde voor alle zorg die hij nodig had. Daarna nam ze de hond in huis en zorgde met liefde voor hem. Tot de eigenaar van de hond zich meldde en de politie erbij haalde. Shelby probeerde uit te leggen dat de hond mishandeld en verwaarloosd werd, door zijn vorige eigenaar, maar daar wilde de politie niets van weten. Omdat ze de hond echt niet wilde inleveren, werd ze door vijf agenten gearresteerd en de hond is van haar afgepakt. Best oneerlijk als je het ons vraagt. Als je Shelby wilt steunen kun je hier geld doneren.

Bron, bron, bron, bron, bron