WTF journaal van woensdag 10 februari

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een vrouw verft haar honden zodat ze op panda's lijken, een vrouw met vier wenkbrauwen en een laboratorium waar neuzen en oren worden gemaakt.

Panda of hond?
De drie witte Chow Chows genaamd Potato, Sweetcorn en Bean wilden volgens hun baasje graag panda’s worden. En dat willen we natuurlijk allemaal! De vrouw heeft de honden daarom zo geverfd dat het precies panda’s zijn. De Chow Chow panda’s hebben hun eigen Instagram account en zijn al best beroemd aan het worden. Er is wel wat kritiek op het baasje van de Chow Chows. Het zou zielig zijn voor de beest en gevaarlijk voor de hond om de verf in te ademen. Maar de eigenaresse zegt dat ze verf gebruikt die speciaal voor honden en niet giftig is. Het lijkt in ieder geval alsof de hondjes het heel erg naar hun zin hebben. En het is toch ook onwijs schattig?

Vier wenkbrauwen
Zoals zoveel van ons heeft ook de 20-jarige Tyne spijt van iets dat ze op haar vijftiende heeft gedaan. Helaas is het bij haar niet meer zo makkelijk te vergeten. Ze besloot namelijk haar wenkbrauwen te laten tatoeëren, omdat ze er iets teveel aan geplukt had. En dat is niet zo slim als je nog niet helemaal volgroeid bent. Toen haar natuurlijke wenkbrauwen terug groeiden, zaten ze ineens op een andere plek en nu heeft ze er dus vier. Shocking! Ze doet er nu elke dag twee uur over om haar wenkbrauwen toonbaar te maken. Dat is echt een nachtmerrie, zegt ze. En een duur grapje, want het kost haar bijna 200 euro per maand aan beautyproducten. Ze is nu bezig met laserbehandelingen om de getatoeëerde wenkbrauwen beetje bij beetje te verwijderen.

Nepneus
In een ziekenhuis in Londen zijn ze bezig met een heel bizar project. Het lijkt een beetje op een heel slechte horrorfilm, maar het is dus echt. Ze groeien lichaamsdelen in glazen potjes. Oren en neuzen bijvoorbeeld. Dit doen ze door eerst een soort mal te maken met behulp van röntgenfoto's. Daarna worden er stamcellen overheen gesprayd en gaat het lichaamsdeel in een glazen pot. Ondertussen wordt er bij de persoon die het lichaamsdeel wil ontvangen een klein ballonnetje onder de huid geplaatst. Elke dag wordt er een beetje lucht bij geblazen zodat de huid oprekt. We beginnen al een beetje misselijk te worden, maar er is meer. Als de huis genoeg opgerekt is, wordt de ballon vervangen voor de mal uit het glazen potje. Na drie maanden wordt de neus weggehaald (inclusief de huid die eromheen zit) en op het gezicht van degene in kwestie geplaatst. Volgens de onderzoekers kunnen neuzen over een aantal jaar aan de lopende band geproduceerd worden. Weird! En vooral interessant: waar hebben we dit in vredesnaam voor nodig?!

Bron, bron, bron, bron