Betaalbare sportkleding 

Mode & trends door Vrouwen redactie

Zie jij om je heen ook alleen maar fitgirls die dagelijks vroeg opstaan om in de sportschool te knallen, terwijl jij nog in je nest ligt te snoozen? Van die meisjes die er fantastisch uit zien in hun sportoutfit, waarbij het lijkt alsof sporten helemaal niet zo vreselijk is als jij eigenlijk altijd denkt?

Wij zien ze ook. En wij zijn óók niet zo. Tóch is het ons gelukt om onze vreselijk a-sportieve hoofdredacteur van 0x sporten in een jaar, naar 3x sporten in de week (!) te krijgen. Hoe we dat voor elkaar hebben gekregen? Het antwoord is: toffe sportkleding.



Je gelooft het niet, maar een vette sportoutfit zorgt er echt voor dat je zin krijgt op te sporten. Van toffe sneakers, een mooie sportlegging en een goeie sportbeha tot een coole sporttop. En het liefst nog een bijpassende bidon. Sporten mag dan nog steeds vrij vreselijk zijn, als je die toffe outfit in de kast hebt liggen dwíng je jezelf wel om ‘m eens aan te trekken voor een kleine workout in de gym.

Wil je ook aan de slag? Vrouwen.nl zet voor jou drie betaalbare sportoutfits op een rijtje. Stuk voor stuk super hip en stuk voor stuk hartstikke goed geprijsd. Let’s go!



Marielle (midden) is helemaal in WE gehuld. Jaja, WE heeft gewoon sportkleding. En het is hartstikke hip. En heel betaalbaar! Deze knalroze sportlegging is van de lekkerste stof ooit en kost €39,95 . Erbij hoort een sportbeha met hetzelfde printje (€29,95) en ook het zwarte t-shirt (€24,94) is van dezelfde collectie van WE.

Leonie (links) draagt een top van HEMA (€10), een legging van Puma (€74,95) en schoenen van Puma (€79,95). Wat je niet op de foto ziet, is dat ze ook een geweldige sportbeha van Puma (€54,95) draagt; eentje waarin je borsten niet platgedrukt worden, je gewoon een mooi decolleté hebt, maar geen schuddende tieten. TOP!

Annelot (rechts) draagt een geweldige sportbroek van… HEMA! Wij zijn fán. Een super tof printje die doet denken aan een Nike-sportbroek, maar dan voor €25. Ook de top van Annelot is van HEMA. Daaronder draagt ze nog een sportbeha van HEMA (€15), met een hele gave achterkant.



Toffe sportkleding hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Vinden wij cool! Wie trekt er nu een sprintje naar de sportschool?