WTF journaal van woensdag 30 maart

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: een ondergoedlijn komt met slipjes waar gezichten van politici opstaan, een vrouw verkoopt haar moedermelk voor 32 euro per halve liter en er bestaan nu sieraden voor je thigh gap.

Politiek ondergoed
Ondergoedlijn Cute Fruit Undies heeft een nieuwe onderbroekenlijn gelanceerd speciaal voor vrouwen die ongesteld zijn. Aan de binnenkant van de slipjes staat het hoofd van een Amerikaanse politicus die tegen vrouwenrechten is. In de collectie zitten onder andere Donald Trump en Ted Cruz. Lekker bloeden op het hoofd van een politici die het er niet mee eens zijn dat vrouwen dezelfde rechten als mannen hebben. Top idee! Er zit zelfs een warmtekussentje in voor je lage rugpijn. De ondergoedjes zijn 30 dollar per stuk en daarvan gaat 3 dollar naar een goed doel. Je kunt ze hier bestellen.

Moedermelk in de verkoop
Een vrouw uit Dublin verkoopt haar moedermelk, voor 32 euro per halve liter. Ze heeft een baby’tje, maar stuurt haar melk op naar anderen. Zelfs naar het buitenland! Zo heeft ze al voor 100 euro aan melk naar Finland gestuurd. Vooral volwassen mannen nemen graag melk af van de vrouw. Zij vinden het lekker en het schijnt goed voor de gezondheid te zijn. Er komen ook wel wat gekken op af met een fetisj, maar daar gaat ze verder niet op in. Wel lekker bijverdienen.

Thigh gap sieraden
Een paar jaar geleden was de thigh gap een nieuwe lichaamstrend. Wat dus inhoudt dat je een ruimte tussen je bovenbenen hebt. Veel vrouwen willen niets liever en heb je het eenmaal voor elkaar, dan kun je er nu ook ketting tussenhangen. Want thigh gap sieren zijn dus een ding. De kettingen zijn ontworpen door de Singaporese Soo Kyung Bae en zijn gemaakt van 18 karaats goud en zilver. Ze kosten maar liefst 157 euro per stuk dus je moet er wel iets voor over hebben, maar dan loop je er ook echt uniek bij. Neem maar eens een kijkje op de website!

Bron, bron, bron, bron, bron, bron