WTF journaal van donderdag 31 maart

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: er komt een prikpil voor mannen die in de penis moet, een meisje verfde haar haar en het werd zwart in plaats van blond en er is een gilverbod ingesteld voor een achtbaan in Engeland.

Prikpil voor mannen
Onderzoekers hebben een nieuw anticonceptie voor mannen onderzocht en dat blijkt een succes te zijn. Het gaat om een anticonceptie injectie die in de penis wordt ingebracht. Zie je het al voor je? In zijn plasbuis hè!? Daar zorgt het ervoor dat het sperma geblokkeerd wordt. Bij de konijnen, waar het tot nu toe alleen op getest is, werkte het een jaar lang, dus dat is hoopgevend. Één keer per jaar zo’n spuit moet je vent wel aankunnen toch? Wij vrouwen moeten al genoeg doorstaan dus even zonder die hormonen klinkt wel prettig. Dat heeft hij vast wel voor je over.

Verkeerde haarverf
De 20-jarige Katie Egglestone was flink verrast toen ze haar haar blond ging verven. Het werd namelijk na 10 minuten zwart! Van nature is haar haarkleur bruin, maar ze verft het altijd rood met henna. Om de henna op de haarwortels goed te laten pakken, verft ze die altijd eerst blond voordat ze er rode henna overheen gebruikt. Snap je het nog? In ieder geval liep het deze keer iets anders af. Op de verpakking stond toch echt dat het om blonde verf ging. Het personeel van de winkel waar ze de verf kocht is meteen gaan zoeken naar een pakketje zwarte verf waar dan een blonde verf in heeft moeten zitten, maar konden dat niet vinden. Het is dus goed mogelijk dat iemand nu rondloopt met een gebleekt haar, terwijl het de bedoeling was zwart te worden. Katie is best wel boos en pleit ervoor dat de merken hun verpakkingen gaan sealen. Goed idee!

Gilverbod
In een achtbaan van een Brits pretpark is het verboden om te gillen en schreeuwen. Het pretpark eist dat de bezoekers geen geluid maken tijdens een ritje in de attractie, omdat de buren van het park geklaagd hebben over het lawaai. Die willen ze erg graag te vriend houden dus hebben ze deze regeling getroffen. Er staat ook echt een bordje bij de ingang van de achtbaan met de tekst: 'Wij waarderen onze buren. Alsjeblieft niet gillen of schreeuwen'. Of het gilverbod gaat werken, vragen wij ons sterk af. In een achtbaan kun je toch niet anders dan gillen?

Bron, bron, bron, bron, bron, bron