De avonturen van de redactie

Vrije tijd door Mariëlle

"Ik heb een heel zwaar leven" van Brigitte Kaandorp is ons levenslied. We rennen en vliegen. Eventje hier, opening daar. Borrels liggen voor het oprapen. Zoals je begrijpt gaat het leven van een redacteur niet over rozen. Kijk maar:

Naast dat de maand ramvol met geweldige nieuwe herrinneringen zat zijn er ingrijpende beslissingen genomen. Binnen de redactie verandert er namelijk een hoop! Check it out!


Leonie was getuige van de lancering van het nieuwste product van Ben and Jerry's: Ben and Jerry's Wich! Zo' n ontbijt is altijd een goed idee.

Mariëlle mocht het vliegtuig in naar Brixental. Hier leerde ze skiën en snapte ze helemaal waarom je beter aan het einde van het seizoen op wintersport kunt gaan en beleefde ze wel heel wilde avonturen.


Bij terugkomst stapte ze al snel de yoga-mat op met Conimex en mocht ze na afloop de nieuwe producten proeven. Yummy!

Allemaal leuk, uit je comfort zone en aardig, maar de topper van de uit-je-comfort-zone-taferelen is toch wel Annelot. Zij mocht gewoon in een HELIKOPTER mét hete piloot! Samen met Aussie zocht ze de grenzen van haar comfortabele zone op. Of dat is gelukt? Haar pretoogjes geven je het antwoord!


Ondertussen hesen we ons ook nog even in deze veel te toffe sportkleding om alleen tijdens het sporten te dragen. Ze zijn volledig budget proof and you need it!


Yeah! Deze knuffelbeer mogen we in onze armen sluiten. Samen met nog drie andere hete heren vormt hij ons mannenpanel. Nieuw op Vrouwen.nl en vanaf de eerste aflevering ben je verslaafd. Dames, u bent gewaarschuwd.


Nike Air Max Dag! Het beste excuus om je Nike's aan je voeten te strikken.


EN dan hebben we nog enorm groot nieuws. Hoewel... nieuws... we hebben het al op al op onze persoonlijke social media gedeeld, maar *rappapa rappapaaa*: Leonie verlaat Vrouwen.nl en gaat zich volledig focussen op haar eigen blog gewoonwateenstudentjesavondseet.nl (niet omdat het moet, maar omdat het kan!) en Mariëlle neemt haar taken bij Vrouwen.nl over, want zij is gekozen tot de nieuwe hoofdredacteur. Woehoew! Voor allebei vooruitgang! En toen was het tijd voor een feestje, maar die foto's houden we natuurlijk voor ons zelf. Ben je gek!

Natuurlijk gaat Leonie niet weg zonder afscheid te nemen. Bij dezen:
"Dag lieve Vrouwen.nl-lezeressen! Na 11 maanden als Hoofdredacteur van Vrouwen.nl ga ik jullie alweer verlaten! Mijn eigen blog gewoonwateenstudentjesavondseet.nl gaat zo goed, dat ik me daar volledig op ga focussen. Mariëlle neemt het stokje van me over en zorgt ervoor dat jullie nog iedere dag op de hoogte blijven van al het vrouwen-nieuws in de wereld (én de lekkerste mannen van Instagram op maandag). Ik wens Mariëlle heel veel succes en jullie heel veel leesplezier! Het was een mooie tijd :) Liefs Leonie"

We hebben echt nog veel meer om met je te delen, en dat kun je allemaal vinden op het Instagram-account van Vrouwen.nl. Volgen dus!