De Disney Cruise Line komt naar Nederland

Reizen door Annelot

Altijd al gedroomd om bij het zwembad te hangen met Micky Mouse, cocktails drinken met Goofy of dansjes doen met Donald Duck? Als echte fan staat een reisje met de Disney Cruise Line vast al op je bucket-list. Maar die droom komt nu dichterbij dan je denkt, want de Cruise gaat nu ook aanmeren in de haven van Amsterdam.


Je kunt uit veel bestemmingen kiezen. Zo kun je met de cruise naar de Bahama’s, maar ook naar Barcelona, Kopenhagen of New York. Tussendoor stopt het schip op verschillende plekken waar je even uit kunt stappen om de omgeving te verkennen. En er is zelfs een klein eiland op de Bahama’s dat helemaal in het teken van Disney staat. Aan boord is er de hele dag door entertainment dat wordt verzorgd door de Dinsey-karakters zelf, maar je kunt ook gewoon lekker bij het zwembad hangen of glijden in de enorme waterglijbaan die over het schip gaat.


Je moet er wel wat voor over hebben, want zo'n reisje kost je gemiddeld 3.000 euro per persoon. Daar zit dan wel je eten en drinken bij in. Begin maar vast met sparen!

Bron, bron, bron, bron, bron