Welk ondergoed past bij jouw billen?

Mode & trends door Vrouwen redactie

Lingerie kopen is natuurlijk super leuk, je kunt er nooit te veel van hebben. Toch weten veel vrouwen niet dat er verschillende soorten 'achterwerken' bestaan, die allemaal het best tot hun recht komen in andere soorten ondergoed. Na het lezen van dik artikel huppel jij voortaan alleen nog maar rond in broekjes waarin jouw achterste er onweerstaanbaar uit zien!



1. Vierkant
Loopt de lijn van jouw heupbot en het uiterste punt van jouw dijen zo ongeveer recht naar de grond? Zou er wel wat volume op de achterkant bij kunnen? Dan noem je jouw billen ook wel vierkant. Eigenlijk kun jij best wel alle soorten ondergoed hebben. Zorg alleen dat het niet te strak om je bovenbeen zit en dat er op deze plek ook niet te veel verschillende stofjes zitten. Hiermee verteken je namelijk de breedte van de bovenbenen en trek je de aandacht hier naar toe. Dat wil je niet! Simpele, hogere broekjes passen het beste bij jou.



2. V-vom
Als de lijn van je bekken naar je heupen schuin naar binnen loopt, vormen je billen van achter een v-vom. Vaak heb je bij deze vorm ook smalle heupen en relatief brede schouders. Wanneer jij niet het juiste ondergoed gebruikt, kunnen je billen een beetje uitgezakt lijken. Voorkom dit door (in tegenstelling voor dames met vierkante billen) ondergoed te vermijden met hoog uitgesneden beengaten. Wanneer de broekjes net wat langer zijn, lijken je billen voller en komen je vormen het best tot hun recht. Zorg dat je billen er nét een klein beetje onderuit komen voor het beste resultaat.



3. A-vom
Wanneer jouw heupen het breedst zijn onder jouw heupbotten, vormen jou billen van achter een A-vorm. Peer-vormigen hebben vaak deze bilvorm. Omdat jouw heupen al redelijk vol zijn, kun je het best de focus leggen op een hoger gedeelte. Draag daarom vooral ondergoed met heel hoog uitgesneden beengaten, zoals strings en tanga's. Vermijd ondergoed met beengaten van elastiek.



4. Rond
Deze vorm spreekt redelijk voor zichzelf: je hebt ronde billen. Dit is de bekende, extreem volle vorm van Kim Kardashian, Beyoncé en Jennifer Lopez. Ben jij gezegend met deze vorm? Pas dan op dat je niet te klein ondergoed koopt met te weinig stof. Op deze manier trekt het snel naar beneden, waardoor de band rond je bekken of taille naar beneden zakt. De bovenkant van je heupen wordt dan samengeperst door het elastiek, wat er niet charmant uit ziet.



5. Omgekeerd hart
Deze vorm lijkt op de ronde billen. Volume genoeg. Het enige verschil is dat bij deze bilvorm er wat meer volume aan de onderkant van de billen zit. Ook een vorm om heel gelukkig mee te zijn. Vermijd te hoog uitgesneden beengaten in je ondergoed. Door jouw volle rondingen ziet dit er al snel iets té onthullend uit. Bang dat je billen er uitgezakt uit zien? Zorg er dan voor dat je broekje net onder jouw billen uit komt. Dit geeft een push-up effect.

Welke vorm heb jij en ga je deze tips toepassen?

Bron, bron, bron, bron, bron, bron