Waarom je weer Totally Spies moet gaan kijken

Vrije tijd door Noortje

Het aller aller leukste wat vroeger op tv kwam? Daar hoeven we geen lange discussies over te voeren. Dat is Totally Spies! Elke keer wanneer dit op tv kwam was het weer feest. Als je denkt dat je de enige bent die af en toe deed alsof ze ziek was om een extra aflevering mee te kunnen pakken, dan heb je het mis. De ontdekking van de eeuw is natuurlijk YouTube, want daar kun je Totally Spice nog steeds kijken. Heb je nog wat extra overtuiging nodig om je dagen in te vullen met een Totally Spies-marathon? Dan hebben we redenen genoeg.


- Je kunt je heel als geen ander identificeren met de personages. Of je nou het meest lijkt of Alex, Cover of Sam, je kunt je in alle drie prima vinden.

- Je hoeft je niet meer schuldig te voelen over het feit dat je zo vaak shopt. De spies doen dit namelijk letterlijk elke dag. En jij maar twee keer per week. So, what's the big deal?


- Schaam je je omdat je weer de zoveelste jongen mee naar huis hebt genomen? Ach, het is niks bij Clover.

- Ze geven je heel veel fitspiration (beetje onrealistisch, maar goed).


- De strakke outfits geven jou inspiratie voor sportkleding. Niks losse joggingsbroek en oversized shirts.

- Ze zijn zo actief, dat je na het zien van een paar afleveringen zin krijgt om te sporten. Die kicks wil jij ook kunnen!


- Je kan heerlijk wegdromen bij het glamoureuze Beverly Hills. Al is het getekend.

- Je voelt je minder schuldig over dat je weleens de bitch uit hangt. Je grote voorbeelden kunnen er ook wat van.


- De introsong gaat nooit vervelen.

- Een woord: Girlpower! Je voelt je op en top feminist na een paar afleveringen. Vrouwen fixen alles.


- Je voelt je blij dat de wereld waarin wij leven zo 'normaal' is. Wij hoeven gelukkig niet bang te zijn voor machines die onze hoofden laten ontploffen of ons gezicht er af kunnen halen.

- Je hebt een prima reden om de hele avond bank te hangen met je vriendinnen. Die willen de serie vast en zeker ook terug zien. Echt wel.


- Je voelt je niet meer saai omdat je altijd je haar het zelfde draagt. Dat doen de spies namelijk ook. En die zijn op geen enkele manier saai te noemen.

- Je voelt je weer lekker jong, omdat je nog steeds helemaal verdiept raakt in de spannende avonturen.

Ga jij binge-watchen?

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron