Dit zijn de voordelen wanneer je al lang een relatie hebt

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Heb je ooit gehoord van high-school sweethearts? Dat zijn mensen die op de middelbare school een relatie krijgen en de rest van hun leven samen blijven. Op jonge leeftijd een relatie krijgen is super leuk, maar je omgeving kan daar weleens vreemd van opkijken. Is het niet saai om zo lang verkering te hebben? Moet je niet eerst wat proefritjes hebben gemaakt? Nou, sterker nog: never change the winning team.

1. Je hebt altijd iemand die achter je staat
Wanneer je lang samen bent ken je elkaar door en door. Je kent elkaars sterke en zwakkere punten. Je kent de struggles en onzekerheden waar de ander mee kampt en de ander kent ze ook van jou. En bij een lover werkt dat allemaal net wat anders dan bij vrienden en familie.

2. Je leert van elkaar
De een is een aanpakker, de ander een uitsteller. Hij is gek op sporten, jij leest liever een boek. Tegenpolen trekken elkaar aan, toch? Als je lang met iemand samen bent krijg je de kans om van elkaar te leren en zo een betere versie van jezelf te worden. Natuurlijk hoef je niet alles hetzelfde te doen, maar hoe leuk is het als hij je leert om te genieten van een rondje hardlopen? Of als jij hem inspireert om ook nú het huis schoon te maken te maken in plaats van zondagavond om half 11?

3. Er is altijd iemand om te knuffelen
En een schouder om op uit te huilen en een arm om je heen als je het koud hebt... Begrijpelijk dat je niet vierentwintig uur per dag samen bent, maar een mentale knuffel kan ook al schelen! Je weet altijd wie je kunt bellen als er iets spannends is gebeurd, wie je kunt appen als je even helemaal in de shit zit of wie je moet hebben om chocolaatjes te halen op het moment dat je cravings niet te negeren zijn.

Wil je nog meer punten lezen? Lees dan verder op ons zusje girlscene.nl.

Bron, bron