Droombaan: Fulltime vlogger bij QMusic

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Ben je opzoek naar werk? Zoek niet verder, want we hebben een droombaan voor je gevonden. Als je tenminste goed bent voor de camera en graag mensen entertaint. Is dat het geval? Dan ga je misschien wel het leukste jaar van je leven tegemoet als Vlogmeister van QMusic.

Een jaar lang doe je als vlogger verslag van de wereld van QMusic. Wat dus gelijkstaat aan het bezoeken van de meest bijzondere plekken en het ontmoeten van de leukste mensen. Zeg maar hallo tegen toffe feestjes en grote concerten voor nop!

Maar hiervoor moet je natuurlijk wel een klein beetje je best doen. Met de nadruk op klein beetje, want meedoen is vrij simpel. Upload gewoon voor 10 mei een auditie van 1 minuut op je Youtube-kanaal. Je snapt vast wel dat die een beetje origineel moet zijn en dat ze zoveel mogelijk van je willen zien. Als je dat gedaan hebt, deel je je video op social media met #Vlogmeister en zorg je dat je agenda helemaal leeg is tussen 12 mei en 8 juni. Daarna is het een kwestie van al je vrienden, familieleden, collega’s en klasgenoten optrommelen om je filmpje te bekijken (want: één view = één vote). Let op: het gaat om views op Qmusic.nl/Vlogmeister!

11 mei op V-day gaan de tellers op 0 en de drie kandidaten die dan de meeste views hebben gaan door naar de Challenges. Samen met drie finalisten die op 10 mei al zijn geselecteerd op basis van talent door de jury die onder andere bestaat uit Youtuber Dylan Haegens en Q-dj Marieke. Waar wacht je nog op? Doe mee!

Bron