Bizar nieuws van maandag 25 april

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: social media voor jongeren in 2018 misschien verboden, een bijzondere haartrend en een man vraagt zijn vriendin ten huwelijk tijdens een meet & greet met Britney Spears.

Nieuwe wet
Grote kans dat er in 2018 heel veel gaat veranderen voor jongeren onder de 16 jaar. Op het gebied van social media dan. Het Europees parlement heeft namelijk een nieuwe wet aangenomen die jongeren onder de 16 jaar verbiedt om social media te gebruiken zonder toestemming van ouders. Als je die niet krijgt van je ouders heb je dus vette pech! Best wel heftig aangezien heel veel jongeren volop gebruik maken van Facebook, Twitter, YouTube, Snapchat en Instagram. Maarja... dan denken wij toch al snel: hoe moeilijk is het om een andere geboortedatum in te vullen? Het hele verhaal lees je bij ons zusje Girlscene.

Nieuwe haartrend
Een nieuw seizoen is het perfecte moment om wat aan je kapsel te doen. En de lente doet je natuurlijk aan regenbogen denken. Dit is misschien wel de enige logische verklaring waarom mensen op Instagram allemaal hun haarwortels in regenboogkleuren verven. Tja... Kleurrijk is het zeker! Meer beeld vind je hier.

Bijzonder aanzoek
Een superfan van Britney Spears, met de naam Courtney, heeft afgelopen week het huwelijksaanzoek van haar dromen gehad. Haar vriend heeft anderhalf jaar lang het management van Britney gestalkt om het voor elkaar te krijgen en het is hem gelukt ook. Tijdens een meet & greet met de zangeres ging hij op zijn knieën. Hoe kun je daar 'nee' op zeggen? Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron