Bedgymnastiek is over dertig jaar niet hetzelfde

Intiem door Itske

Over dertig jaar zullen lovers anders bedgymnastieken dan nu. Nee dat bedenken wij niet zelf, een professor van de Universiteit van Stanford heeft hierover zijn voorspelling gedaan. Zwanger worden zal nooit meer hetzelfde zijn...

Stellen die een kind willen zullen volgens de professor met hun zaadcellen, eicellen en huidcellen(!) naar een dokter gaan. Ook zullen ouders meer invloed kunnen uitoefenen op het uiterlijk en innerlijk van de baby!

Hij denkt dat doktoren tegen die tijd bijvoorbeeld de intelligentie of oogkleur van de baby kunnen beïnvloeden! Ze zullen je baby niet compleet naar wens kunnen afleveren, maar er zal hier en daar wel wat gefintuned kunnen worden. Met reageerbuisjes en computervoorspellingen dus. Dat klinkt toch allemaal toch een stuk minder sexy dan "je werd verwekt op een romantisch tripje naar Parijs". Hoe ethisch verantwoord dit allemaal is en of het volgens de wet ook mogelijk wordt is een tweede.

Gelukkig hoeven we over 30 jaar niet helemaal afscheid te nemen van zwoele zomeravonden, seks voor de fun zullen mensen zeker blijven hebben.

Bron, bron, bron, bron, bron