De allerlekkerste nummers van dit decennium

Vrije tijd door Annelot

We love muziek uit de 80’s en 90’s. En ook de muziek uit de 00’s brengt fijne herinneringen met zich mee. Maar tussen 2010 en nu (10’s) is er zóveel goede muziek gemaakt! Het is bijna niet meer bij te benen. In vijf jaar tijd braken artiesten als Ed Sheeran, Ariane Grande, Martin Garrix, Sam Smith en Bruno Mars door. Kun je je voorstellen dat je die vijf jaar geleden nog helemaal niet kende? Van al die goede muziek worden we hartstikke vrolijk!

En dat we er vrolijk van worden, is helemaal niet zo gek, want alle muziek die jouw oren bereikt is letterlijk feel-good. Als jij muziek aan het luisteren bent, komt namelijk het stofje dopamine vrij en daar word je happy van. En zo willen we ons natuurlijk altijd voelen!

Er zit dus maar één ding op: zo vaak mogelijk muziek luisteren. In de auto, tijdens een workout, op kantoor... Noem het maar op!

Maar je wilt natuurlijk wel de allerlekkerste nummers horen. Snappen we! Daarom komt Qmusic ook dit jaar weer met de Top 500 van de 10’s. De lijst van dít decennium. Vanaf vandaag kun je dus luisteren naar de lekkerste nummers van 2010 tot nu. Van relaxte nummer tot stampers. Van Ed Sheeran tot Ariane Grande. Er wordt voor ieder wat wils gedraaid.

Ook kun je iedere ochtend luisteren naar live optredens in de show van Mattie & Wietze (tussen 06.00 en 09.00 uur), met artiesten die een nummer uit de 10’s coveren. Op dinsdag luister je naar VanVelzen, op woensdag naar Julia Zahra en op vrijdag naar Maan.

Je kunt de lekkerste hits van maandag 2 t/m 6 mei via je radio beluisteren, maar je kunt natuurlijk ook de Qmusic app downloaden of online luisteren via qmusic.nl.

Welk nummer wil jij graag horen?

- Dit is een advertorial -

Bron