Waarom yoga goed is voor je seksleven

Intiem door Annelot

Hup, pak je yogamat er maar bij ladies, want je zult er tussen de lakens heel veel plezier van hebben. Lees hier waarom.

1. Van yoga word je leniger en flexibeler
Logisch natuurlijk! Je buigt je lichaam tijdens yoga in allemaal onmogelijke houdingen waardoor je spieren langer worden en jij dus flexibeler. En dit is dus een groot voordeel in de slaapkamer. Je lichaam kunt ineens dingen waarvan je van tevoren dacht dat he onmogelijk was

2. Van yoga krijg je sterkere spieren
Iedereen die regelmatig aan yoga doet, weet dat je lichaam er echt van transformeert. Je kont-, arm- en buikspieren worden razendsnel sterker. Ook wordt je core stabieler en dat zorgt zonder twijfel voor meer vuurwerk in de slaapkamer.

3. Het zorgt voor een toename van de bloedstroom daar beneden
Als je lekker bezig bent op je yogamat begint je bloed ook sneller door te stromen. En dat zorgt onder andere voor een toename van de bloedstroom bij je vajayjay. Dit is belangrijk om opgewonden te kunnen worden en versterkt je bekkenbodemspieren.

4. Je wordt je bewuster van je lichaam
Al die houdingen, zorgen er niet alleen voor dat je sterker wordt; het maakt je ook bewust van elk deel van je lijf, van je kleine teen tot je voorhoofd. Je moet de controle over je lichaam bewaren en dat kun je weer gebruiken als je met een zeker iemand tussen de lakens ligt.

5. Yoga geeft je energie
Dus ook om urenlang te te kunnen rollebollen zonder moe te worden. En wie wil dat nu niet? Regelmatig een yogalesje nemen helpt tegen moeheid en geeft je energie voor tien.

Bron, bron, bron, bron