Throwback Thursday: My Little Pony

Vrije tijd door Noortje

Bijna elk meisje heeft wel haar paarden-fase meegemaakt. Natuurlijk was het voor de meeste van ons niet mogelijk om je ouders zo ver te krijgen dat ze de achtertuin vol gingen stoppen met echte paarden. DE oplossing: My Little Pony! Deze vrolijke paardjes waren bijna net zo leuk als de echte variant. Pluspunt: deze schattige exemplaartjes gingen tenminste niet op je tenen staan...


Deze leuke speelgoed paardjes zorgden voor instant vrolijkheid met hun leuke kleurtjes, mooie manen en vele glitters. Je kon je pony's zelfs in kastelen laten wonen! Hoe leuk was dat!? Natuurlijk had je er aan ééntje niet genoeg. Jouw pony had minstens vijf vriendinnetjes met net zo'n hippe haarkleur (want toen vonden we groen-goud-roze haar nog hip).


Met een beetje fantasie kon je je hele dagen vermaken met je pony's. Was je fantasie even op? Dan keek je gewoon naar het tv-programma. My Little Pony was namelijk zo populair dat ze zelfs de televisie veroverden!


Tegenwoordig zijn de pony's wel heel ver geëvalueerd. Met hun schoenencollectie en haarproducten waren ze altijd al een tikkeltje menselijk, maar er is nu een collectie van My Little Pony waarin het enige waaraan je nog kunt herkennen dat het ooit paarden waren de oortjes zijn. Haalt een beetje het hele idee van pony's weg, toch? Wij houden het lekker bij de viervoeters.



Speelde jij vroeger met dit vrolijke speelgoed?

Bron, bron, bron, bron