Problemen die je herkent als je dikke billen hebt

Vrije tijd door Annelot

Begrijp ons niet verkeerd. Dikke billen hebben is helemaal niet zo heel verschrikkelijk. En al helemaal niet in deze tijd, waarin dikke billen bijna heilig zijn geworden. Toch is het hebben van een grote bilpartij niet altijd een pretje. Broeken kopen is bijvoorbeeld een ramp en wat dacht je van rokjes? ALTIJD te kort, want ze worden door je billen omhoog getrokken. Deze problemen herken je als je dikke billen hebt.

- Mannen in cafés slaan je altijd op je achterste. Je snapt wel dat ze onder de indruk zijn, maar please: kijken doe je met je ogen.

- Je hebt best vaak last van een zwetend achterwerk. En de afdrukken die je achterlaat op leren stoelen, mogen er ook wezen.

- Fietsen is verschrikkelijk, want: zadels zijn echt niet gemaakt voor dikke billen. De helft van je bilpartij wordt maar ondersteund.

- Broeken vinden die goed passen is bijna onmogelijk. Je krijgt ze of niet over je dikke billen heen of je eindigt met een groot gat tussen je rug en de broek.

- Die leuke boyfriendjeans-trend moest jij helaas aan je voorbij laten gaan, want dat kon écht niet.

- Rokjes en jurkjes zijn bij jou standaard mini. Aan de achterkant dan hé? Door jouw dikke billen, blijft er bijna geen stof over om je bovenbenen te bedekken.

- Je hebt zó vaak een bouwvakkersdecolleté dat je er al niet meer van wakker ligt.

- Voor iemand uit de trap op lopen doe je alleen als het écht niet anders kan. Je weet namelijk zeker dat diegene aan het staren is. Je snap het wel want jouw kont mag er zijn, maar toch is het een tikkeltje ongemakkelijk.

- Je hebt inmiddels alle cellulitis crèmes die er bestaan uitgeprobeerd en je bent nu maar aan het sparen voor de anti-cellulitis behandelingen die Kim K. ook ondergaat. Je moet wat he!

- Je ondergoed raakt nog weleens kwijt tussen je billen. En heel charmant is het niet als jij dan aan je string aan het sjorren bent.

- Bikini’s shoppen is een hel! Als je setje niet mag matchen, kun je het sowieso wel vergeten, want jouw prontige borstjes passen dus echt niet in dezelfde maat als je kont nodig heeft.

- Een druk restaurant loop jij liever niet in, want dat gaat verkeerd. De kans is echt groot dat jouw billen iets van tafel stoten. Pas op, zwenkt uit.

- Mensen in de sportschool kijken je wat meewarig aan als je aan het squatten bent. Alsof ze denken: kunnen die units nog groter?

Bron, bron, bron