Bizar nieuws van maandag 23 mei

Vrije tijd door Noortje

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: Bizar Nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: een bruiloft met 1100 katten op de gastenlijst, lippenstift in een bijzonder 'mannelijke' vorm en een armband die een elektrische schok geeft wanneer je over je banksaldo heen gaat.


110 katten op een bruiloft
Een stel uit Canada houdt wel heel erg van katten. Zo erg dat ze zelfs niet zonder ze konden op hun bruiloft. Het stel zette zo'n 1100 katten op de gastenlijst voor hun speciale dag. Hiervoor vlogen ze naar een enorm kattenpension in Californië. De bruid maakte zich nog wel zorgen over of haar gasten het wel naar hun zin zouden hebben, maar dat schijnt wel goed te zijn gekomen. We hopen voor de overige gasten dat niemand last had van een kattenallergie... Kort verhaal lang.


´Mannelijke´ lippenstift
Kun je geen genoeg krijgen van de 'joystick' van onze mannelijke tegenpolen èn van lippenstift? Dan wordt je heel blij dat er nu lippenstift in de vorm van piemels bestaat. De lippenstiften die te zien zijn op de foto hierboven zijn écht verkrijgbaar via Etsy voor een heel vriendelijk prijsje. Wel een beetje 'lullig' als je op de verjaardag van je oma even je lippenstift aan het bijwerken bent en pas doorhebt waar je mee bezig bent, als iedereen je met grote ogen aanstaart.


Anti shop armband
Heb je een gat in je hand? Sta je standaard honderden euro's in het rood? Hier de oplossing: het bedrijf Pavlok heeft een armband ontwikkeld die je een elektrische shock geeft wanneer je over je banksaldo heen wilt gaan. Maar als je het echt nodig hebt om jezelf te bezeren om geen geld uit te geven, raden wij je toch aan om even langs de huisarts te gaan in plaats van een martel armband om je pols te hangen. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron