Bizar nieuws van dinsdag 24 mei

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: Bizar Nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: een schapenboer met een wel heel bijzondere hobby, een stel in vagina kostuums en de flip phone komt terug.

Schapen vormen samen een mega penis
Wij kunnen ons zo voorstellen dat het hoeden van schapen niet altijd even interessant is. Maar deze schapenhouder uit Australië maakte het wel heel bont! Door het schapenvoer precies op de juiste plek neer te zetten wist hij met zijn schapen een mega penis te maken. En omdat hij dit lolletje niet voor zichzelf wilde houden filmde hij het met een drone. Gelukkig maar, zo kunnen wij er allemaal om lachen!


Een vaginapak voor het goede doel
Dit stel uit Brooklyn ging de straat op in vaginapakken om aandacht te vragen voor het voortplantingsrecht van vrouwen. Wil jij nou ook graag zo’n pak? Dat kan! Het stel verkoopt deze pakken ook onder de naam conceived in Brooklyn. Een pak kost zo’n $149,- waarvan ze $10,- doneren aan een goed doel. Op dit moment duurt het nog wel drie maanden om een pak te maken, deze zomer flaneren in je vaginapak zit er dus nog even niet in.


De klaptelefoon komt terug!
We hebben nu natuurlijk allemaal smartphones met touchscreen, maar de hippe klaptelefoons zijn we nooit vergeten! Zo’n 10 jaar geleden maakte je nog helemaal de blitz met je ultra dunne Motorola RAZR of je Samsung met klepje. Ophangen en opnemen is hierna echt nooit meer zo stijlvol geweest. Wie denkt dat deze telefoons naar het technologische kerkhof zijn verbannen heeft het mis. Lenovo komt binnenkort met een nieuwe telefoon mét klapscherm. Telefoontjes beantwoorden en ophangen doe je vanaf dan dus weer in stijl. Kort verhaal lang.

Bron,bron, bron, bron