Vrouw wordt onterecht aangepakt op haar handicap, maar slaat keihard terug

Vrije tijd door Annelot

Een vrouw met de ziekte MS vond een briefje met een heftige boodschap onder haar ruitenwisser nadat ze haar auto op een invalide parkeerplaats had gezet. De vrouw was er erg door van streek en plaatste een boos bericht op haar Facebook-pagina. Dat bericht gaat nu keihard viral.

Op het briefje stond de tekst: ‘ben je je rolstoel vergeten?’. En daar was de vrouw niet van gediend. Ze schreef een Facebook post met de volgende tekst:
“Aan de persoon die vorige week een briefje achterliet onder mijn ruitenwisser. Ik ben gediagnosticeerd met Multiple Sclerose en raak daardoor langzaam helemaal verlamd. Op de dag dat je mij zag, had ik een goede dag en ging ik samen met mijn dochter iets leuks doen. Bedankt dat je dat verpest hebt.”

Ze sluit haar bericht af met:
“Een handicap betekent niet altijd dat iemand een rolstoel nodig heeft, maar gelukkig voor jou zal er een dag komen waarop ik daar wel in zit. Voordat je de dag van een ander gaat verpesten, herinner je dan dat je een handicap niet altijd kunt zien en dat dat niet betekent dat er dan niets aan de hand is.”

Nu maar hopen dat degene die het briefje achterliet, meeleest en de volgende keer niet zo snel oordeelt.

Bron, bron, bron