Bizar nieuws van woensdag 25 mei

Vrije tijd door Noortje

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: Bizar Nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: Nike komt met sneaker met pizza print, twee mannen treden naakt op als goochelaars en een aubergine die voor meer dan honderd dollar is verkocht.


Pizza Nikes
Pizza lovers kunnen zich binnenkort helemaal uitleven. Nike brengt namelijk pizza sneakers op de markt. De sneakers gaan 'Nike SB Janoski Pepperoni Pizza’ heten en er is aan elk detail gedacht. Zelfs de binnenkant van de schoen is geheel in pepperoni stijl. Over de prijs en release datum is nog niks bekend. Het risico van de schoen is natuurlijk wel dat elke keer dat je naar je voeten kijkt, je een niet te stillen zin in pizza krijgt. Je bent gewaarschuwd. Kort verhaal lang.


Naakte goochelaars
Twee Australische goochelaars zijn een nieuw concept begonnen: naakt goochelen. Niemand had het verwacht (zo raar), maar de show is een grote hit. De goochelaars trekken met hun 'toverstokken' het hele land door. Ze beginnen totaal gekleed en eindigen de show in hun Adamspak. Volgens de goochelaars zelf is de show een mix tussen een comedy show, Magic Mike en een originele goochelshow. Wij weten niet of we onze aandacht wel bij de trucs zouden kunnen houden... Kort verhaal lang.


Dure aubergine
In Nieuw Zeeland heeft een boer zich geweid aan het kweken van aubergines in de vorm van je favoriete lichaamsdeel van de man. Lijkt een gek idee, tot je hoort wat hij er mee verdient. De boer heeft één van de aubergines namelijk voor 115 dollar verkocht! Gelukkig heeft hij er iets goeds mee gedaan. De opbrengst ging namelijk volledig naar de Nieuw Zeelandse 'Prostate Cancer Foundation?'. Dus, vanavond Snikkelpenne op het menu? Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron