Bizar nieuws donderdag 26 mei

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: Bizar Nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: een tatoeëerder die tatoeages zet bij jonge kinderen, een onherkenbare Gwen Stefani en dé reden dat Anna Wintour altijd een pony heeft.


Kinderen met een sleeve
De tatoeëerder Benjamin Loyd heeft zijn hele facebook volstaan met foto’s van kinderen met tatoeages. Wij waren even in schok toen we volledige sleeves zagen. Gelukkig werd al snel duidelijk dat deze kinderen niet voorzien worden van een echte tatoeage, de plaatjes worden namelijk geairbrusht! De artiest zette tot voor kort tatoeages bij volwassenen, maar nu heeft hij zich volledig gefocust op zieke kinderen. Kort verhaal lang.


Gwen Stefani zonder haar signature look
Wij kunnen ons Gwen Stefani eigenlijk niet voorstellen zonder rode lippenstift en een dikke zwarte eyeliner. Ondanks haar signature look haar geweldig staat besloot de zangeres om het voor de Billboard Music Awards over een andere boeg te gooien. Met een nude lip en bronskleurige make-up is het net of er een heel andere vrouw staat!


Waarom Anna Wintour een pony draagt
Als je aan Anna Wintour denkt, denk je aan haar pony. Maar waarom heeft ze die pony eigenlijk? Dat is een vraag die de mode industrie al jaren bezighoudt. Bij Fashionscene.nl vonden zij dan eindelijk het antwoord, bekijk hier de video.

Bron,bron,bron,bron,bron, bron

Getty Images