Unboxing: de allernieuwste Beautybox

Gezicht door Annelot

Wij hebben weer een Beautybox vol met fijne beauty-musthaves op de redactie ontvangen (woehoew!) en die staat deze maand helemaal in het teken van het Deense make-up merk Hot Make-up. Het merk is opgericht is door de Deense make-up artiest Rikke Degn. Zij heeft door de jaren heen veel modellen opgemaakt, maar vond nooit de juiste kleuren bij andere make-up merken. Dus toen heeft ze maar haar eigen make-up lijn gelanceerd. Top idee! Ben je benieuwd naar de producten? Kijk maar mee…!


Single Eyeshadow - Brown
Deze oogschaduw heeft een mooie diepbruine kleur die bijna iedereen staat. Hij is ook erg goed gepigmenteerd en daardoor komt de kleur mooi uit. Je kunt hem trouwens zelfs als wenkbrauwpoeder gebruiken. Multi inzetbaar dus!

Single eyeshadow – Beige
Als je voor een natuurlijke look gaat is deze oogschaduw een must! Breng deze kleur op je binnenste ooghoek aan en blend en het een donkerdere kleur op je buitenste ooghoek voor een super mooie oog-look.

Nailpolish
Deze nagellak is perfect voor de natural beauties onder ons. Hij dekt in twee laagjes en laat een mooie glans achter. Voor een nóg beter resultaat kun je nog een base- en/of topcoat gebruiken.

Higlighter compact
Met een mooie glow rondlopen dat wil toch iedereen? Helaas gaat dit niet altijd vanzelf. Daarom smokkelen we maar met highlighter. En deze móet je in je beauty stash hebben. Door de neutrale ondertoon past hij bij bijna elke huid en hij geeft je een prachtige healthy glow. We like!

Lipgloss
Een lipgloss kan een look soms nét even afmaken. Daarom hebben we er ook eentje in elke tas! Deze heeft een mooi kleurtje dat overal bij past en is makkelijk aan te brengen. Ook fijn: hij plakt niet.

Wil jij ook elke maand verrast worden met de mooiste beauty-producten van de leukste merken? Voor €14,95 ontvang jij dit leuke cadeautje voor jezelf (of iemand anders) elke maand op je deurmat! Ga naar Beautybox.nl om direct te bestellen.