Meisje pakt vreemdgaande ex terug op geniale manier

Vrije tijd door Noortje

Dit nieuwtje is HET bewijs dat vreemdgaan echt not done is. Niet alleen voor de persoon die je ermee kwetst, maar ook voor jezelf kan het behoorlijk slecht uitpakken. Typisch gevalletje 'wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten'.


Een jongen heeft op een Amerikaans forum een bericht geplaatst om hulp te vragen bij het blokkeren van zijn ex op Facebook en Whatsapp. Het stalkgedrag is in dit geval volgens ons 100% goedgekeurd en héél grappig. De jongen schrijft in zijn bericht een tijdje terug een relatie te hebben gehad. Zijn vriendin introduceerde hem met Game of Thrones en de jongen werd meteen verliefd op de serie.


De jongen studeerde tijdens de relatie in het buitenland, waar het internet te slecht was om de serie te ontvangen. Vlak na zijn terugkomst was het over met de liefde en gingen de twee uit elkaar. Niet veel later kwam zijn ex er achter dat de jongen meerdere keren was vreemdgegaan tijdens hun relatie, waaronder met zijn ex. En daar ging ze hem niet mee laten wegkomen.


Vlak na de première van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, die de jongen zelf pas later kon kijken, stuurde zijn ex hem een berichtje op Facebook, met alle spoilers van alle afleveringen die de jongen had gemist. En daarmee hield het nog niet op. Nog steeds vindt zijn ex elke week vlak nadat de nieuwste aflevering is uitgekomen een manier om de blokkering op te heffen een bericht te sturen waarin ze alles verklapt wat er gaat gebeuren. Nu de lievelingsserie van deze jongen dus is verpest, vraagt hij om hulp. Maar die lijkt hij niet te krijgen.

Goede actie. Hoewel... onlangs werd nog bekend dat spoilers juist het kijkplezier vergroten...

Bron, bron, bron, bron