Bizar nieuws van maandag 30 mei

Vrije tijd door Noortje

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: Bizar Nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: een nieuwe beauty trend waarbij je extra wenkbrauwen tekent, een man die als geit door het leven (geen grap) gaat en een jongetje dat in een gorillaverblijf viel en het heeft overleefd.


Dubbele wenkbrauwen
Je zou bijna het idee krijgen dat beautybloggers zich enorm vervelen. Bijna wekelijks komt er een bizar nieuwtje over een nieuwe rare beauty trend voorbij. Wat is er gebeurt met een simpel laagje mascara? Ons oog viel deze week op een nieuwe trend, waarbij er een extra paar wenkbrauwen bij wordt getekend. Het kan in alle vormen en maten: gekleurd, glitters, dik, dun. Opties zat, maar of het ook mooi is... Kort verhaal lang.


Man die leeft als geit
Oke, we snappen best dat je het leven af en toe wat saai kunt vinden en het roer wilt omgooien. Een man uit Londen deed dit alleen wel in een heel extreme vom. Hij verliet zijn stressvolle leven als mens, om verder te gaan als als berggeit in Zwitserland. Met een speciaal gemaakt pak, waardoor hij zelfs loopt als een geit, brengt hij zijn dagen door in het gezelschap van andere geiten. Wat hij er het fijnst aan vindt is dat de geiten 'zo lekker in het moment leven'. Had 'ie niet gewoon op yoga kunnen gaan? Kort verhaal lang.


Jongetje overleeft val in gorillaverblijf
Het laatste nieuwtje van vandaag is een hele nare. Een jongetje van vier jaar oud viel zaterdag in een gorillaverblijf in een Amerikaanse dierentuin. Het jongetje vreesde tien minuten voor zijn leven, terwijl een gorilla het jongetje rond sleurde in het verblijf. Het jongetje heeft het gelukkig overleefd en is inmiddels veilig thuis. Voor de gorilla liep het minder goed af. Hij moest worden doodgeschoten, omdat de verzorgers vanwege de gevaarlijke situatie geen andere optie zagen. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron