Sekshoroscoop van Juni

Intiem door Annelot

Ben je benieuwd wat de sekssterren deze maand voor jou in petto hebben? Mooi, want Vrouwen.nl presenteert jou je maandelijkse sekshoroscoop. Iedere maand verrassen de sterren je weer en wij vertellen wat deze maand betekent voor jouw seksleven. Ben je benieuwd wat de maand juni in petto heeft? Scroll downwards!

Ram - 21 maart t/m 20 april
Single:
Dit wordt een maand om te onthouden voor jou, ram! Je komt een woest aantrekkelijke man tegen die alleen maar oog voor jou heeft. Je geniet maximaal van zijn lichaam en hij van dat van jou.

Relatie:
Mocht je de afgelopen maand wat tekort zijn gekomen, dan wordt dat deze maand ruimschoots ingehaald. Reken maar op heel veel hete nachten samen met je lover! Het lijkt wel alsof jullie weer terug zijn in de periode dat jullie elkaar net kenden.

Stier - 21 april t/m 21 mei

Single:
Je nieuwe scharrel brengt je hoofd op hol deze maand. Hij is wat meer outgoing dan jij en neemt je mee op avontuur. Heftige orgasmes en rollebollen in de natuur horen daar ook bij. Geniet er maar van, want je zult er ook snel weer op uitgekeken zijn.

Relatie:
Je seksleven komt deze maand een beetje in een dipje terecht. Jullie hebben allebei drukke schema’s en liggen uitgeteld op de bank als er dan eindelijk een beetje vrije tijd is voor jullie samen. Helemaal niet erg, want dat halen jullie straks in de zomervakantie wel weer in.

Tweeling - 22 mei t/m 21 juni

Single:
Het beloofd een hete en zwoele maand voor je te worden! Je valt voor iemand die je al langer kent of voor iemand waar je normaal nooit naar zou omkijken. Dat wordt een heel sexy verrassing, tweeling!

Relatie:
Je kunt deze maand niet van je vriend afblijven! Je hoeft maar naast hem in de keuken te staan en je krijgt al zin om de kleren van zijn lijf te scheuren. Vindt hij helemaal niet erg, dus laat je lekker gaan!


Kreeft - 22 juni t/m 22 juli

Single:
Het ontbreekt je niet aan aandacht van sexy mannen deze maand. Maar je bent al snel bang dat het hier gaat om players. Niet iedereen is te vertrouwen inderdaad, maar je mag je best wat meer laten gaan. Als jij een klik voelt, ga er dan voor en je zult gegarandeerd tot hoogtepunten komen!

Relatie:
Jij en je liefje hebben deze maand de kans om elkaar weer opnieuw te ontdekken. Ineens weet je weer hoe lekker ochtendseks is en ook het voorspel neemt veel meer tijd in beslag dan normaal. En jij kunt niets anders dan er intens van te genieten.

Leeuw - 23 juli t/m 22 augustus

Single:
Als je deze maand een date hebt, gaat die sowieso mee naar huis! Je zit helemaal in je rol van verleidster, maar daar blijft het niet bij… Bereid je voor op veel sexy-times!

Relatie:
Je bent deze maand hypergevoelig voor aanrakingen. Je vriend hoeft maar met zijn hand in de buurt van je erogene zones te komen en jij hebt al een mini-orgasme. Daar maakt hij gretig gebruik van en dat leidt dan weer tot eeuwigdurende sessies!

Maagd - 23 augustus t/m 23 september

Single:
Je bent er nog niet echt aan toegekomen om je lichaam summer-ready te maken en bent er best een beetje onzeker over. Gelukkig kom je aan aandacht niets tekort. De mannen hangen aan je lippen en jouw onzekerheid lijkt opeens helemaal verdwenen als je er bovenop een ligt.

Relatie:
Jij hebt deze maand zulke lekkere seks dat je er zelfs op je werk nog vaak aan terugdenkt. Je krijgt zelfs complimentjes over je glowy uitstraling Lekker van genieten, maagd!

Weegschaal - 24 september t/m 22 oktober

Single:
Jij bent deze maand niet echt in de mood voor mannen. Niet dat je gewoonlijk wel van de one-night stands bent, maar deze maand heb je veel meer zin om tijd met vriendinnen door te brengen. Misschien een idee om een vibrator te kopen? Dan kom je toch aan je portie lust!

Relatie:
Jouw favoriete bezigheid is samen met je vriend en een vissenkom met wijn heel veel praten, ideeën uitwisselen en discussiëren. Maar je moet er wel voor oppassen dat jullie relatie niet te vriendschappelijk wordt. Seks is heel belangrijk in een relatie en dat schiet er bij jullie nog weleens bij in. Neem wat meer tijd voor de intieme kant en kijk bijvoorbeeld een keer samen porno of praat over jullie fantasieën.

Schorpioen - 23 oktober t/m 22 november
Single:
Je vindt het wel even prima zo en hebt niet veel behoefte aan avontuurtjes deze maand. Maar dat neemt niet weg dat je volop wordt bewonderd door het andere geslacht! Heb je toch behoefte aan een one-night stand? Dan heb je ze voor het uitkiezen, schorpioen.

Relatie:
Jij en je vriend hebben deze maand eindelijk weer eens tijd voor elkaar. En dat leidt tot heel veel passie en hartstocht. En dat mag best wel lekker extreem zijn wat jou betreft. Kom maar door met die pluchen handboeien!

Boogschutter - 23 november t/m 21 december

Single:
Jij hebt deze maand nog meer dan normaal behoefte aan avontuur! En dat ga je zeker vinden, want het ontbreekt je niet aan sexy mannen die jou wel zien zitten. Nu nog kiezen voor welke je gaat. Maar met wie je ook in bed belandt, het wordt sowieso onvergetelijk!

Relatie:
Jouw seksleven kan wel een boost gebruiken en de hete, zwoele zomerdagen komen dus goed uit. Maak er gebruik van en verleid je lover met een mooi lingeriesetje of trek hem eens de duinen in als jullie naar het strand gaan. Alles om die sleur maar te doorbreken.

Steenbok - 22 december t/m 20 januari

Single:
Jij bent de queen van de onenightstands en op het gebied van seks ben je allang geen groentje meer. Toch ga jij deze maand nog heel wat nieuwe dingen ervaren. Let maar op!

Relatie:
Je vindt het heel belangrijk om quality time door te brengen met je vriend. Toch gaat dat niet altijd even makkelijk omdat jullie allebei zulke drukke levens leiden. Dat zorgt voor een beetje wrijving. Blok dus maar wat vrije tijd vrij in jullie agenda’s en investeer tijd in jullie seksleven. Je zult zien dat jullie binnen no time niet meer te stoppen zijn!

Waterman - 21 januari t/m 18 februari

Single:
Je hebt deze maand zoveel stress dat er van seks niet veel komt. Probeer er toch tijd voor vrij te maken en bel die scharrel op. Als jouw vuurtje weer gaat branden kun je ook de stress beter handelen.

Relatie:
Deze maand staat vooral in het teken van vluggertjes. Je snapt niet zo goed hoe het komt, maar je zit er eigenlijk ook niet zo mee. Zolang hij er maar voor zorgt dat jij ook aan je trekken komt.

Vissen - 19 februari t/m 20 maart
Single:
Je raakt deze maand een beetje gefrustreerd omdat je huidige scharrel je niet echt goed kan bevredigen. Hij weet de fijne plekjes niet te vinden en jij hebt geen zin om die de hele tijd aan te wijzen. De enige oplossing lijkt om het ergens anders te zoeken. Jammer voor hem, maar beter voor jou!

Relatie:
Het gaat allemaal zijn gangetje in jouw seksleven deze maand. Je hebt niets te klagen en je vriend ook niet. Keep up the good work!

Bron, bron, bron, bron, bron