Beauty overzicht van Juni

Gezicht door Annelot

Kun jij het bos nog zien door alle beautyproducten die er zijn? Wij wel, en daarom houden we je maandelijks op de hoogte van beautyproducten die de redactie van Vrouwen.nl selecteert op basis van innovatie of omdat wij er zelf fan van zijn.

Delilah - Pure Light compact illuminating powder Aura
Dit Britse merk maakt stuk voor stuk prachtige subtiele producten en in plaats van elk jaar van collectie te wisselen, hebben ze altijd dezelfde achttien producten in hun collectie, die heel af en toe bijgevuld wordt. Maar alleen als een product écht iets toevoegt aan de bestaande collectie. En dat product blijft dan ook voor altijd in de collectie. Dus als je eenmaal jouw favoriet hebt gevonden, hoef je niet bang te zijn dat hij na een tijdje niet meer verkrijgbaar is. En nu over op de highlighter: hij is ten eerste echt een plaatje! Wauw, wij konden niet stoppen met staren naar de roségouden kleur van het doosje, de mooie grote spiegel en natuurlijk het poeder. Op de huid geeft het een mooie gouden glow, maar het wordt niet te oranje. In de schaduw geeft de highlighter een subtiele glans, maar in de zon zorgt het voor een prachtige shimmering. Ook goed om te weten: de make-up van Delilah is dermatologisch getest, parabenenvrij, dierproefvrij en milieubewust gemaakt.

Marie-Stella-Maris - Eye Cream
Deze oogcrème is je redder in nood als je wallen op je knieën hangen. Deze rijke crème voedt en beschermt je huid en vermindert fijne lijntjes. Hij trekt lekker snel in en laat geen glimmend laagje achter. Daarnaast maakt dit Amsterdam-based merk al hun producten met natuurlijke ingrediënten. Ook doneren ze per verkocht product een gedeelte aan schoon water-projecten in het buitenland. Ook nog eens goed voor je karma dus!

Marie-Stella-Maris - Cleansing Oil
Deze natuurlijke olie reinigt je gezicht heel grondig van onzuiverheden en make-up. Het is heel makkelijk in gebruik, want je spuit het op een nat wattenschijfje en wrijft er zachtjes mee over je gezicht om zelfs de hardnekkigste make-up-restjes mee te verwijderen. De olie voedt je huid en laat het heerlijk zacht achter. En als je denkt dat je vette huid hier niet geschikt voor is, heb je het mis. Deze reinigingsolie is geschikt voor alle huidtypen. Zorg wel dat je na gebruik nog even een vochtig watje zonder cleanser over je gezicht haalt, want een cleanser moet je ook altijd weer van je gezicht af poetsen.

Dermalogica - Daily resurfacer
Dit product is een echt life-safer als je op reis bent en nodig je huid moet exfoliëren. Met de makkelijk mee te nemen sachetjes (soort vingerhoesjes) wrijf je met cirkelvormige bewegingen over de huid van je gezicht en nek om dode huidcellen te verwijderen. Ook hydrateren ze je huid door het Hyaluronzuur. Alsof dat nog niet genoeg was, zorgt het Salicyzuur en Appelzuur ervoor dat je huidtextuur zichtbaar verbetert. De daily resurfacer is geschikt voor dagelijks gebruik en voor elk huidtype.

Moroccanoil
Je kent dit merk waarschijnlijk al wel van haarproducten, maar sinds kort hebben ze ook een body-lijn. En daar zijn we heel erg over te spreken. Net als de haarlijn bevatten ook alle lichaamsproducten de kenmerkende arganolie. Daarnaast hebben ze niet alleen producten in de hun standaard geur, maar ook in de geuren sinaasappel en roos. En die ruiken net zo verukkelijk!

Body Butter
Deze heerlijke rijke body butter combineert arganolie en granaatappelolie met cacaoboter en mangoboter en laat je huid super zacht en gehydrateerd achter. Pluspunt: hoeft niet na een paar uur weer opnieuw te smeren.

Body Soufflé
Deze zijdezachte crème met arganolie en sheabutter hydrateert je huid heel goed, maar trekt ook lekker snel in en plakt niet. Je blijft jezelf aaien, want het maakt je huid superzacht! Oh, en de geur is ook weer heerlijk!

Body Buff
Deze lichaamsscrub is gebasseerd op de mediteraanse stranden en bevat exfoliërend zand, arganolie, vitamine E en sesamolie. Je smeert het gewoon droog op je huid en spoelt het daarna pas af! Je huid is perfect gepolijst en zijdezacht.


Jo Malone - Nashi Blossom Eau de Cologne
Niet alleen het flesje, maar ook deze geur is een feestje. Het is de perfecte combi van de bloemige geur van pioen en jasmijn bloemblaadjes, de zoetheid van peer en een vleugje van appel en citroen. Lekker fris, speels en fleurig. De ideale zomergeur dus! Scoor 'm hier.