WTF Journaal van maandag 6 juni

Vrije tijd door Noortje

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een huwelijksfeest in de McDonald's, een surfster met één arm die alles kan en een Netflix-ring voor koppels die stiekem in hun ééntje series verder kijken.


Huwelijksfeest in de McDonald's
Je huwelijk wil je vieren op een hele bijzondere en romantische plek, toch? De definitie van romantisch is duidelijk niet voor iedereen het zelfde. Een koppel uit Engeland is namelijk het huwelijksbootje ingestapt bij de McDonald's. De bruid droomde vroeger altijd van een kinderfeestje bij de restaurantketen, maar heeft er nooit een mogen meemaken. Haar dochtertje van drie vond daarom dat haar moeder die droom nu wel kon laten uitkomen. Daar was de hele familie het mee eens. Till fries do us part, zullen we maar zeggen. Kort verhaal lang.


Surfster met één arm
Over powervrouwen gesproken. Een Hawaiiaanse vrouw verloor op haar 14e haar arm, toen ze werd aangevallen door een haai tijdens het surfen. Ze gaf haar droom niet op en werd professioneel surfster. Een aantal jaren later raakte ze zwanger en inspireerde ze mensen als zwangere vrouw op een surfplank. Toen haar zoontje was geboren, deed ze binnen een paar weken weer mee aan professionele wedstrijden. Wat een voorbeeld! Vanaf nu geen slechte smoesjes meer, maar gewoon achter je doel aan gaan. Kort verhaal lang.


Netflix-ring voor ongeduldige koppels
Je bent samen met je vriend aan een spannende serie begonnen en jullie hebben afgesproken alleen samen verder te kijken. De eerst volgende keer dat jullie weer verder gaan kijken, kijkt 'ie je met puppy eyes aan en bekent hij dat hij al bij seizoen drie is. Herkenbaar? Cornetto heeft DE oplossing gevonden. Het bedrijf ontwikkelde twee ringen: een voor jou en een voor je lover. Wanneer jullie de ring koppelen aan een serie op Netflix, kunnen jullie de serie alleen maar kijken wanneer beide ringen, jullie dus, dicht bij elkaar zijn. Briljant! Het is nog niet officieel bekend of de ring echt op de markt gaat verschijnen. Fingers crossed! Of je laat je vriend de afleveringen gewoon nog een keer kijken, maar dan wanneer jij het ook kijkt. Dat kan natuurlijk ook. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron