De meest verschrikkelijke first world problems

Vrije tijd door Noortje

First world problems... Je hebt er dagelijks mee te maken. Deze problemen, die alleen wij rijke, verwende Westerlingen kennen, vliegen je om de oren. Je zou je eigenlijk moeten schamen dat je van deze kleine dingen soms zo'n probleem maakt, terwijl anderen zich druk maken over of ze wel genoeg eten hebben om te kunnen overleven. Toch wordt je ermee geconfronteerd en kun je ze er soms écht niet bij hebben. We know the feeling. Hier een lijstje met de meest verschrikkelijke, ondraagbare first world problems die je helemaal herkent.

- De trein komt niet opdagen. Je was dus ECHT niet van plan om die vervangende bus in te gaan. Die doet er zeker een kwartier langer over!

- Je zit lekker romantisch in een restaurant met je date en je hebt onwijs zin in wijn, maar waar is de serveerster? Hallo!? Ik zit hier al acht minuten?

- De WiFi is weer eens sloom. Hoe moet je nu die aflevering van Gossip Girl afkijken!? GRRR.


- Een gebroken nagel. Waarom moet dit al-tijd gebeuren?

- Wanneer je speciaal voor dat wenkbrauwpotlood helemaal naar de drogist bent gelopen en hij uitverkocht blijkt te zijn. ZUCHT.

- Elke keer wanneer je iets wits aan hebt knoei je er eten overheen. Hoewel de kans groot is dat je altijd knoeit, maar dat je het niet ziet op kleding in andere kleuren.


- Dat moment wanneer je je nieuwste rokje niet meer kwijt kan in je kledingkast, omdat 'ie te vol zit.

- Je hebt je helemaal geïnstalleerd op de bank en neemt je voor er NOOIT meer vanaf te komen. Tot je je bedenkt dat de afstandsbediening nog in de keuken ligt.

- Wanneer je een lekker kopje thee hebt gezet en dit vervolgens vergeet. Al die moeite voor niks gedaan!


- Je wilt ZO graag je nieuwe hakken aan, maar je bent bang dat je het er niet op gaat redden tot vier uur 's nachts in de cocktailbar.

- Je wilt een nieuwe zak chips open maken, maar je vingers zijn te vet door de vorige zak chips die je hebt leeggegeten.

- Dat moment wanneer je telefoon net uit valt vlak voordat je hem aan de oplader slingert. Nu moet je minstens twee minuten wachten tot je weer verder kan appen. Zo irritant!

Bron, bron, bron, bron