WTF journaal van woensdag 8 juni

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: deze man krijgt betaald om elke dag taart te proeven, een beauty-vlogger maakt een pizza-highlighter en cocktails met de smaak macaroni kaas is het ranzigste dat je vandaag gaat zien.

Beste baan ooit
We roepen het wel vaker, maar wat we nu tegenkwamen móet wel de leukste (en lekkerste) baan ooit zijn. De 24-jarige Ed Sowerby uit Engeland mag namelijk de hele dag taart eten! Ongeveer 1880 stukken per jaar. En dat niet alleen, hij mag ook tripjes maken naar andere landen om daar taart te proeven en te brainstormen over nieuwe recepten. En voor dat alles krijgt hij dus gewoon betaald! We zijn helemaal niet jaloers hoor... Kort verhaal lang.

Pizza-highlighter
Ons leven is compleet! Twee fantastische dingen zijn namelijk samengekomen tot één geweldig product, namelijk *tromgeroffel* pizza-highlighter. Alle eer hiervoor gaat naar beauty-vlogger Gina Kay’s die, zoals velen van ons, haar highlighter kapot liet vallen. Maar in plaats van in tranen uit te barsten, besloot ze het te fixen door de brokjes highlighter met losse oogschaduwpoeder en alcohol tot een peperoni pizza te maken. Love it! Kort verhaal lang.

Macaroni en kaas cocktails
De website Above Average besloot een nieuwe soort cocktail te verzinnen. Toevallig hadden ze een pak kant-en-klaar macaroni met kaas liggen dus gingen ze daarmee aan de slag. Daaruit zijn vier cocktails ontstaan genaamd: Mac-tini (met gin), Mac-Mosa (met sinaasappellikeur), Saucy Sangria (met rode wijn) en Berry and Cheese Crush (met tequila) Wij gaan bijna over onze nek, maar lijkt dit jou wel wat? Hier vind je het recept.

Bron, bron, bron