Geen stress, met deze handige opvoed apps!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Opvoedstress is iedere ouder wel bekend. Het hebben van kinderen is hartstikke leuk, de ontwikkelingen en fases die daarbij horen ook. Maar het opvoeden op zich kan ook lastige situaties met zich meebrengen. Situaties waarbij een beetje hulp wel welkom is. Die hulp is dichterbij te vinden dan je misschien denkt. Op internet staat natuurlijk veel informatie, maar voor een meer gerichte aanpak zijn er steeds meer opvoed apps voor je smartphone te downloaden. Met de hulp van deze apps kom je een heel eind in het opvoedproces!

Veilig Groot Worden
Als ouder heb je het beste met je kind voor en wil je dat hij of zij in een veilige woonomgeving opgroeit. Met de Veilig Groot Worden app maak je je huis eenvoudig en snel kindvriendelijk. Deze app geeft veiligheidstips en koopadviezen per leeftijd van het kind en de ruimte in huis. Voor zowel ouders met opgroeiende kinderen als aanstaande ouders een aanrader om te gebruiken.

Babyfoon 3G
Met de Babyfoon 3G app is een duur apparaat om je kindje in de gaten te houden terwijl hij slaapt niet meer nodig. Met deze app kun je niet alleen ieder geluid horen, maar ook op beeld zien wat er in de babykamer gebeurt. Wanneer je baby wakker wordt, laat de app je dit meteen weten. Ook kan je communiceren met elkaar. Multifunctioneel en tijdsbesparend doordat je niet steeds naar boven hoeft te lopen om te kijken of het nog goed gaat. De app moet op twee mobiele toestellen geïnstalleerd worden en kent onbeperkt bereik.

Family Locator – GPS Phone Tracker
Wil jij je kinderen altijd goed in de gaten houden en vind je het fijn om te weten waar ze ieder moment van de dag uithangen? Dan is de Family Locater – GPS Phone Tracker app iets voor jou. Deze app vertelt je precies op welke locatie je gezinsleden zich bevinden. Is deze locatie onveilig, dan krijg je een melding. Ook bij noodgevallen word je gewaarschuwd en krijg je de exacte locatie door. Handig en veilig, omdat je het beste wil voor je kind!

Meer keuze
Naast bovenstaande drie apps zijn er nog veel meer apps te vinden die helpen bij het opvoeden van je kind. Bekijk hier een top 10 opvoed apps, wellicht zit er nog meer voor je tussen.