Win de aller beste bruiningsspray die er is!

Gezicht door Mariëlle

Vrouwen.nl's Mariëlle vloog voor vijf dagen voor Martinhal naar Portugal. En ook al was het weer in Nederland ook weer niet zo verkeerd, zo lang je vooral de binnenkant van het kantoor en het OV ziet, kun je dat gezonde, bruine kleurtje wel vergeten! En we vlogen in 3, 2, 1... Dus spierwit op vakantie? No thanks! Gelukkig is de Marc Inbane travel set packed. Zodat ze last minute, als het moet zelfs vlak voordat de bikini tevoorschijn wordt getoverd, zichzelf nog van een egaal, bruin kleurtje kan voorzien. En jij kunt die travel set ook winnen! Scroll down!

De redactie van Vrouwen.nl is groot voorstander van kunstmatige tan. Je hoeft je kostbare tijd niet te verdoen in de zon; je hoeft geen risico's op te zoeken onder de zonnebank; je hebt altijd een gezond kleurtje zonder afhankelijk te zijn van het weer of de reizen die je op het program hebt staan; je kunt je met een gerust hart insmeren met factor 50 (ook al weten we inmiddels best dat je dan nog steeds bruin kunt worden); jouw grootste doel op vakantie is niet meer zo bruin mogelijk worden; en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En dan hebben we één favoriet: Marc Inbane. We kunnen dan ook wel eerlijk zeggen dat we Marc Inbane zelf benaderd hebben voor een samenwerking, omdat we echt heel, heel, héél erg fan zijn.


Check Mariëlle bruin zijn in de regen!

Waarom we fan zijn zullen we je haarfijn uitleggen:
- Het heeft een natuurlijke kleur (wen maar vast aan de vraag of je op vakantie bent geweest).
- Je brengt het letterlijk vlekkeloos aan. Mits je de gebruiksaanwijzing op volgt natuurlijk. Vlekken maken kan natuurlijk altijd als je je best doet.
- Het stinkt niet alsof je al een tijdje in de warmte zit en de dag ervoor een heftig gekruide Indonesische maaltijd hebt gegeten waarvan de afvalstoffen onder andere via de poriën het lichaam proberen te verlaten. Marc Inbane ruik je eigenlijk niet echt.
- Het droogt mega snel! Als je echt helemaal zeker van je zaak wilt zijn kun je het beste 15 minuten wachten voordat je de kleren aan je lichaam rijgt. Maar heel eerlijk: wij zijn zelfs daar nog te ongeduldig voor en trekken onze kleren meestal direct aan. Oké, vooruit, heel af en toen blijft er een kreukel achter op onze enkel. Eigen schuld, dan moeten we ons maar aan het advies houden. Maar eigenlijk komt dat maar zelden voor.
Enneuh... Mocht het nou ongewenst in je witte beddengoed of kleding komen, je was het er gewoon weer uit is onze ervaring.


Zo gebruik je Marc Inbane
Misschien zijn we ook wel zo fan omdat het product zo makkelijk in gebruik is. Het lijken veel stappen, maar je bent zo klaar:
1. Scrub eerst je lichaam en gebruik een zachte scrub voor je gezicht. Hierdoor wordt de kleur egaler opgenomen op je huid. Let op dat de scrub geen vettigheid achterlaat, want dan wordt de tan niet goed gepakt. Als je geen idee hebt welke scrub je dan moet gebruiken, die van Marc Inbane zelf is sowieso geschikt, want die is er speciaal voor ontwikkeld en kan op gezicht én lichaam gebruikt worden.
2. Mocht je nou na het scrubben een hele droge huid hebben, dan kun je best je lichaam licht insmeren (dit is onze persoonlijke tip) en daarna met een handdoek je huid zo droog mogelijk deppen.
3. Spray de tan op het speciaal hiervoor bedoelde handschoentje dat je in de bovenstaande afbeelding ook kunt zien (krijg je erbij als je wint) als je je lichaam wilt kleuren en spray het met snelle, korte bewegingen, op ongeveer 30cm afstand op je gezicht, terwijl jij je ogen en je mond dichthoudt, en verdeel het vervolgens goed met een kwast (die ook bij het pakketje zit) als je je gezicht onder handen neemt.
4. Wrijf de kwast of de handschoen zo gelijk mogelijk over de plek die je behandelt. Je kunt met de kwast of handschoen beter te vaak over je lichaam wrijven dan dat je delen overslaat.
5. Laten drogen (je mag de föhn inzetten als hulplijn).
Klaar is kees!


Dit was de eerste bruiningssessie. Zoals je aan het zonlicht wellicht kunt zien waren we al in Portugal, dus er was werk aan de winkel. Op deze foto is rechts net gebruind en links moest nog onder handen genomen worden. De spray was nog niet helemaal gedroogd (maar hé, je gaat toch niet serieus met één gebruind been over straat?), en hoe beter de spray is ingetrokken, hoe bruiner het wordt. Een uur later was het rechterbeen dus nog een tintje donkerder.


Bruiningssessie twee.

Eigenlijk kun je tanning spray het beste gebruiken als je niet in de zon gaat omdat het schijnt te botsen met zonnefilters. Maar dat hoorden we later pas.

Zo kun je winnen:
Vul het winactieformulier in! Let op: het winactieformulier kun je alleen openen in de desktopversie.