Deze website stuurt mini-geitjes naar je toe

Vrije tijd door Annelot

Oh, wat houden we van geitjes! En al helemaal van die piepkleine baby variant. Het liefst kijken we de hele dag naar video’s van de altijd blije huppelende beestjes en dromen we van eentje bij ons thuis. Maar helaas blijven ze niet voor altijd zo schattig dus houden we het maar bij de video’s. Gelukkig bestaat er nu een website die op onze grootste droom inspeelt.

De website YouGoatMail.com maakt ons allemaal intens gelukkig. Ze sturen namelijk kleine geitenknuffels naar wie je maar wilt. Ja, we weten het: dit is fantastisch! Voor die vriendin die door een break-up gaat, dat familielid dat ziek thuis zit of natuurlijk gewoon voor jezelf.

Zelf hebben ze ook een ijzersterke visie op hun idee:
“Iedereen weet dat het leukste cadeau ooit een geit is. Maar levende geitjes versturen kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Wij vonden de oplossing.”


Een geit is inderdaad het leukste ooit om iemand cadeau te doen, maar een zachte, pluizige variant is natuurlijk veel praktischer. De geitjes kosten € 28,27 en in elk pakketje zit een handgeschreven briefje.

Dus, waar wacht je nog op? Vooruit met de geit!

Bron, bron, bron