Zo pak je dus wèl je koffer in

Reizen door Mariëlle

Vrouwen.nl's Mariëlle is waarschijnlijk de grootste inpakkneus. Veel te weinig spullen, veel te veel spullen (en toch essentiële dingen vergeten), tickets vergeten terwijl ze ging vliegen, beddengoed en handdoeken vergeten, terwijl het nog zo vermeld stond dat je die moest meenemen, maar 1 runningbroek meenemen toen ze op een actieve reis ging en daar vervolgens uitscheurde (blame it on the chocolate), en Ga. Zo. Maar. Door. Eindelijk is dit probleem aangepakt, dit resulteerde in een inpakvideo en je kunt de koffer uit de video nu winnen in drievoud! Een klein formaat, een tussenmaatje en een grote versie. Scroll down, scroll down!

Dat gebrek aan skills kan best nog weleens voor hartkloppingen zorgen als je regelmatig je koffers pakt. Dus het werd tijd voor een spoedcursus koffers inpakken.

"Samen met een select clubje werkgerelareerde reisliefhebbers vulden we een suite in het Art 'Otel. Eerst kregen we lessen, daarna werden we voor de leeuwen gegooid en mochten we het tegen elkaar opnemen in strijd voor een reis. Wie het snelste de koffer inpakte, de gegeven informatie gebruikte en de juiste items in de koffer stopte, won een reis naar Berlijn. Maar de gelukkige was ik natuurlijk niet. *Ahum* ik werd laatste *kuch*. Werk aan de winkel dus!"

"Met alleen een mooie koffer (in de Vrouwen.nl-kleur!) ben je er nog niet. Gelukkig kregen we de lessen per mail nagestuurd, want blijkbaar waren ze niet direct blijven hangen. Hieronder in de video zie je de versie van goed inpakken voor een zomerse persreis.

We gingen vijf dagen naar Martinhal in Portugal. Twee dagen in hun hotel in de Algarve en twee dagen in de buurt van Lissabon. Denk: alleen maar luxe. Voor elke 100 meter die we moesten afleggen stond er een taxi klaar. Sportkleren waren overbodig, maar wat netters voor 's avonds bij het diner vind ik altijd wel leuk. Dus hakken moesten ook mee. Verder voor overdag kleding waarin je je bij warme temperaturen nog steeds comfortabel voelt en we gingen paardrijden, dus ik had mijn eigen (oké, die van mijn moeder) rijbroek ook meegenomen."

Aan drie paar schoenen zou je genoeg moeten hebben: laarsjes, slippers, sneakers en hakken. Zorg dat je het zwaarste aan hebt ik in vliegtuig (in dit geval waren dat de laarsjes). Zorg dat je alles met elkaar kunt combineren en dat je daaruit een setje per dag overhoudt. Denk aan genoeg ondergoed en sokken! Plus een bikini en... check anders gewoon wat ik meenam in mijn koffer:

"En wat ik zelf altijd heel handig vind is een vleeshaak waarbij je ook op de terugweg kunt wegen hoeveel kilo's je het vliegtuig in neemt."

Mooie koffer hè! Die kun je winnen! De hele set van American Tourister (fantastisch ding, ze rollen als een soort soepele ballerina met je mee) kun je zelfs winnen in de kleuren van Vrouwen.nl. Een kleine turquoise, een medium turquoise en een grote zwarte. Hoe leuk?! Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.